Vesti bune in retail! Se deschide primul mall central din Sibiu, inaugurat de NEPI Rockcastle

NEPI Rockcastle inaugureaza in 14 noiembrie primul mall cu cinema multiplex din interiorul Sibiului – Promenada Sibiu. 

Noul mall – rezultatul unei investitii de 100 de milioane de euro – se va afla in apropiere de Gara Centrala, pe strada Lectorului 1-3a, foarte aproape de centrul istoric al orasului si totodata o zona intens tranzitata de turisti. 

150 de magazine intr-un centru comercial cu arhitectura unica

Promenada Sibiu va avea 150 de magazine, 17 restaurante in zona de food-court, un spatiu de joaca pentru copii de 500 mp. Per ansamblu, noul centru comercial va avea 42.000 de mp, care vor include si o parcare cu 4 niveluri si 1400 de locuri de parcare. In plus, terasa complexului va deveni un loc de promenada si de evenimente cultural – artistice, aici mai existand 4 restaurante. 

Mall Promenada Sibiu - Nepi Rockcastle

Primul cinematograf multiplex din Sibiu!

Punctul de atractie al Promenada Sibiu va fi cinematograful multiplex cu 9 sali de proiectie si 1400 de locuri, primul de acest fel din Sibiu. 

Dorinel Udma, Asset Manager NEPI Rockcastle declara urmatoarele cu ocazia inaugurarii noului mall

„Investiţia în Promenada Sibiu este una dintre cele mai mari pe care NEPI Rockcastle le-a făcut până acum în România, în afară Bucureştiului. Am investit nu doar financiar, dar şi experienţa acumulată din celelalte Centre Comerciale dezvoltate şi administrate de noi şi suntem siguri că peisajul comercial va fi reinventat şi redesenat odată cu inaugurarea din noiembrie, atât prin branduri premium, dar şi printr-un design unic în regiune. Avem primul Hypermarket Kaufland amplasat într-un Centru Comercial, primul multiplex cinematografic Cinegold din regiune, dar şi o terasă cu o privelişte spectaculoasă’’