Realitate virtuală în Imobiliare

În zilele noastre, noua tehnologie este introdusă tot timpul și schimbă fața industriilor. În domeniul imobiliar, cele mai recente dezvoltări tehnologice sunt tururile virtuale și realitatea virtuală (sau VR). Realitatea virtuală este creată din planurile create în 3D dar, la Smart Imobiliare vizualizarea proprietățiilor este realizată de filmări 360° pentru o mai buna vizualizare în timp real a locuinței, să vizualizați o casă fără a fi nevoie să vă deplasați fizic.

Din statisticile Smart Imobiliare


87% dintre cumpărătorii de case folosesc internetul pentru a căuta case.

51% dintre oameni cumpără case pe care le-au găsit online.

71% dintre Millennials sunt pozitivi în ceea ce privește utilizarea VR, acest lucru nu este surprinzător, deoarece majoritatea Millennials se adaptează rapid la noile tehnologii.

Majoritatea oamenilor care caută o casă vizitează în medie între 5 și 7 case înainte de a se stabili ce să cumpere. Realitatea virtuală reduce cu adevărat timpul pierdut de proprietăți vizualizate cu acelea pe care clienții nu doresc să le cumpere.

Deja 77% dintre clienți vor să facă un tur virtual înainte de a efectua o vizită „reală”

Salveaza timp
Utilizarea VR ajuta cu adevărat clienții să economisească timp; În special pentru proprietățile care sunt la distanță. Această tehnologie poate fi utilizată pentru a vizualiza proprietățile în străinătate sau în locații rurale îndepărtate. Cumpărătorii pot face clic pe dormitoare, bucătărie, băi etc., pentru a le oferi o vedere clară, 3D a fiecărei camere.