Proprietati vizualizate recent

close
Teren intravilan Turnisor 4400mp

Teren intravilan Turnisor 4400mp

Sibiu , Cartier Turnisor

Salveaza Print
€ 118800 calculator taxe notariale

Calculator Taxe Notariale

1 Euro = 4.7081 RON


Pret proprietate

Euro

Pret proprietate

RON

Pentru cumparatori

Modalitatea de plata si statutul cumparatorului

Pentru proprietari

Perioada de detinere a proprietatii

Rezultat


Taxe cumparator
- Onorariu de autentificare a contractului de vanzare-cumparare (TVA inclus);
- Onorariu autentificarea contractului de credit (TVA inclus) (daca este cazul);
- Taxe catre OCPI pentru intabulare.

0,00

RON
Taxe proprietar
Impozitul la stat de:
- 2% in cazul in care perioada de detinere a imobilului este de peste 3 ani, respectiv;
- 3% in cazul in care perioada de detinere este pana in 3 ani.

0,00

RON

Datele furnizate de agentia imobiliara Smart cu privire la taxele notariale sunt considerate de incredere, dar nu oferim nicio garantie cu privire la exactitatea acestora. Toate valorile sunt aproximative si formulele de calcul sunt actualizate conform legilor in vigoare. Pentru calcule exacte, trebuie sa apelati la propriul notar.

teren

Schema imobil

Vezi schema imobil

Contacteaza-ne

close

Informatii proprietate

Pret € 118800

Suprafata teren4400 m2

ID 3229596

Descriere proprietate

Smart Imobiliare vinde teren intravilan cu PUZ demarat in Turnisor, in spatele strazii Stavilarului (strada modernizata-schimbare toate retelele si asfaltare) cu deschidere la 2 drumuri. Destinatia: P+1+M/S+P+1+R/S+D+P+M/S+D+P+R Utilitatile sunt aproape (aprox. 100m), sau se pot face pe viitor case independente energetic. Avantajele majore ale terenului fata de alte terenuri din cart Turnisor: POT: max. 35%, CUT max. 0.7 In rest, in cartierul Turnisor POT-ul max. este 25%. Utilitati in zona (casele de pe str. Stavilarului fiind toate recordate la utilitati). Pe str. Stavilarului (strada de pe care se poate face accesul catre teren) au fost recent reabilitate si inlocuite toate retelele cu unele noi. In zona mai exista case construite! Se detine si certificat de urbanism si extras CF la zi, precum si aviz de oportunitate pentru realizare PUZ obtinut in ian. 2018. Deschidere 25.39 ml la un drum si 15ml la alt drum. Precizati la telefon ca ati vazut oferta cu ID : 3229596.
Toate informatiile furnziate de agentia imobiliara Smart cu privire la proprietatiile de vanzare sau inchiriere sunt considerate de incredere, dar nu oferim nicio garantie cu privire la exactitatea acestora ce sunt prezentate sub forma unor erori, omiteri, schimbarea de preturi si de conditia acestora (vandute/inchiriate) sau de retragere a acestora de pe piata fara notificare in prealabil de catre proprietari. Toate dimensiunile proprietatiilor sunt aproximative sau luate de pe planurile releve. Pentru dimensiuni exacte, trebuie sa va angajati propriul architect sau topometrist.

Proprietati asemantoare

Agenti

Contacteaza-ne

Mihaltan Darius

Broker Imobiliar

0744955516 contact@smartimob.ro mihaltan.darius vezi proprietatile agentului


Descriere zona - Turnisor

Vechiul sat sasesc dateaza din secolul al XIII-lea, bazele fiind puse de o colonie saseasca. Turnișor (în dialectul săsesc Neppenderf, Nâpndref, Naepmdref, în germană Neppendorf, Steppendorf, Nebendorf, în maghiară Kistorony) este în prezent un cartier al municipiului Sibiu. Așezarea a fost întemeiată de sași și este atestată documentar din anul 1336. După 1734 aici s-au stabilit și landleri. După cel de-al doilea război mondial, satul Turnișor a fost înglobat în orașul Sibiu, ca un cartier mărginaș al acestuia. În anii '80 ai secolului al XX-lea, autoritățile comuniste au demolat o mare parte a caselor săsești aflate de-a lungul străzii Alba Iulia, până la intersecția cu străzile Calea Turnișorului și Eduard Albert Bieltz, construind în locul lor blocuri din materiale prefabricate.