Proprietati vizualizate recent

close
Spatiu comercial ultracentral zona Piata Mare

Spatiu comercial ultracentral zona Piata Mare

Sibiu , Cartier Ultracentral

Salveaza Print
€ 249000 calculator taxe notariale

Calculator Taxe Notariale

1 Euro = 4.8418 RON


Pret proprietate

Euro

Pret proprietate

RON

Pentru cumparatori

Modalitatea de plata si statutul cumparatorului

Pentru proprietari

Perioada de detinere a proprietatii

Rezultat


Taxe cumparator
- Onorariu de autentificare a contractului de vanzare-cumparare (TVA inclus);
- Onorariu autentificarea contractului de credit (TVA inclus) (daca este cazul);
- Taxe catre OCPI pentru intabulare.

0,00

RON
Taxe proprietar
Impozitul la stat de:
- 2% in cazul in care perioada de detinere a imobilului este de peste 3 ani, respectiv;
- 3% in cazul in care perioada de detinere este pana in 3 ani.

0,00

RON

Datele furnizate de agentia imobiliara Smart cu privire la taxele notariale sunt considerate de incredere, dar nu oferim nicio garantie cu privire la exactitatea acestora. Toate valorile sunt aproximative si formulele de calcul sunt actualizate conform legilor in vigoare. Pentru calcule exacte, trebuie sa apelati la propriul notar.

spatii

Schema imobil

Vezi schema imobil

Contacteaza-ne

close

Informatii proprietate

Pret € 249000

Suprafata utila120 m2

Anul de constructie1830

Etaj p/1

ID 3986495

Descriere proprietate

Smart Imobiliare va propune spre vanzare un spatiu comercial situat in zona ultracentrala la 100 de m de Piata Mare. Acesta detine vitrina generoasa si intrare direct la strada + o intrare separata printr-o curte (ideala pentru aprovizionare) cu acces din aceasi strada. Ca si compartimentare imobilul este compus din 5 camere situate pe 2 nivele (majoritatea la parter) ,4 bai si pivnita cu acces din curte. Cladire istorica ce se afla intr-o stare foarte buna, fiind renovata de curand si avand multiple inbunatatiri. Imobilul dispune de o suprafata utila de 120 mp, are o pozitionare excelenta, vad pietonal foarte bun, avand in imediata vecinatate Piata Mare si Piata Mica din Sibiu . Spatiul se preda nemobilat ,insa la cerere se poate preda utilat si mobilat. De asemenea spatiul dispune de toate facilitatile si documentele necesare in vederea desfasurarii multor activitati comerciale. Va rugam precizati ca ati vazut oferta cu ID : 3986495.
Toate informatiile furnziate de agentia imobiliara Smart cu privire la proprietatiile de vanzare sau inchiriere sunt considerate de incredere, dar nu oferim nicio garantie cu privire la exactitatea acestora ce sunt prezentate sub forma unor erori, omiteri, schimbarea de preturi si de conditia acestora (vandute/inchiriate) sau de retragere a acestora de pe piata fara notificare in prealabil de catre proprietari. Toate dimensiunile proprietatiilor sunt aproximative sau luate de pe planurile releve. Pentru dimensiuni exacte, trebuie sa va angajati propriul architect sau topometrist.

Proprietati asemantoare

Agenti

Contacteaza-ne

Paul Hanea

Agent Imobiliar

0734162688 paul.hanea@smartimob.ro vezi proprietatile agentului