Proprietati vizualizate recent

close
Spatiu birouri Vasile Aaron 250mp

Spatiu birouri Vasile Aaron 250mp

Sibiu , Cartier Vasile Aaron

Salveaza Print
€ 2000
spatii

Schema imobil

Vezi schema imobil

Contacteaza-ne

close

Informatii proprietate

Pret € 2000

Suprafata utila250 m2

Anul de constructie2017

ID 3204180

Descriere proprietate

Smart imobiliară închiriază spațiu de birouri în Vasile Aaron pe o suprafață de 250 m². Spațiul va fi amenajat pe placul chiriașului în momentul în care acesta se decide asupra închirieri acestuia. Spațiul va fi amenajat cu materiale de cea mai bună calitate conform necesității chiriașului. Spațiul este dispus pe trei nivele parter, etaj și mansardă și locuri de parcare incluse. Precizați la telefon că ați văzut oferta cu ID : 3204180.
Toate informatiile furnziate de agentia imobiliara Smart cu privire la proprietatiile de vanzare sau inchiriere sunt considerate de incredere, dar nu oferim nicio garantie cu privire la exactitatea acestora ce sunt prezentate sub forma unor erori, omiteri, schimbarea de preturi si de conditia acestora (vandute/inchiriate) sau de retragere a acestora de pe piata fara notificare in prealabil de catre proprietari. Toate dimensiunile proprietatiilor sunt aproximative sau luate de pe planurile releve. Pentru dimensiuni exacte, trebuie sa va angajati propriul architect sau topometrist.

Proprietati asemantoare

Agenti

Contacteaza-ne

Chirila Catalin

Consultant Imobiliar

0771481251 catalin.chirila@smartimob.ro vezi proprietatile agentului


Descriere zona - Vasile Aaron

Vasile Aaron (n. 1770, Glogoveţ, Alba — d. 1822) a fost un poet român. Sub influenţa ideilor iluministe a făcut prelucrări literare pentru popor, mai ales după legende antice, care s-au bucurat, în special în Transilvania, de o popularitate asemănătoare scrierilor lui Anton Pann. Cele mai răspândite dintre acestea au fost: „Piram şi Tisbe” (1808), „Leonat şi Dorofata” (1815), „Istoria lui Sofronim şi a Haritei cei frumoase” (1821). A publicat şi prelucrări din „Metamorfozele” lui Ovidiu. În manuscris a lăsat o traducere parţială a „Eneidei” şi a „Bucolicelor” lui Virgiliu. Vasile Aaron este un cartier al orasului Sibiu, al doilea cartier ca si marime a populatiei ( aprox. 30.000 locuitori ). In acest cartier predomnia blocurile, majoritatea fiind blocuri turn de 10 etaje. Este o zona in care se gasesc majoritatea punctelor de interes.