Proprietati vizualizate recent

close
Spatii de inchiriat 80 mp utili zona Vasile Aaron

Spatii de inchiriat 80 mp utili zona Vasile Aaron

Sibiu , Cartier Vasile Aaron

Salveaza Print
€ 1500
spatii

Schema imobil

Vezi schema imobil

Contacteaza-ne

close

Informatii proprietate

Pret € 1500

Suprafata utila96 m2

Anul de constructie1990

ID 3269476

Descriere proprietate

Smart imobiliare propune spre inchiriere spatiu comercial/birou 80 mp utili zona Vasile Aaron. Spatiul se afla la parterul unui imobil cu 5 etaje vad foarte bun intrare din strada. Spatiul este compartimentat astfel: camera foarte spatioasa, hol, grup sanitar, spatiul dispune si de o usa de acces din spate, aceasta este proprietatea vecinului dar poate fi folosita pentru o scurta aprovizionare.Ca dotari avem: CT proprie, gresie, parchet, faianta, termopane. In zona avem: banci, magazine, farmacii, statii de autobuz/taxi, piata. Se inchiriaza pe perioada lunga si este disponibil imediat. Precizati la telfon ca ati vazut anuntul cu ID: 3269476
Toate informatiile furnziate de agentia imobiliara Smart cu privire la proprietatiile de vanzare sau inchiriere sunt considerate de incredere, dar nu oferim nicio garantie cu privire la exactitatea acestora ce sunt prezentate sub forma unor erori, omiteri, schimbarea de preturi si de conditia acestora (vandute/inchiriate) sau de retragere a acestora de pe piata fara notificare in prealabil de catre proprietari. Toate dimensiunile proprietatiilor sunt aproximative sau luate de pe planurile releve. Pentru dimensiuni exacte, trebuie sa va angajati propriul architect sau topometrist.

Proprietati asemantoare

Agenti

Contacteaza-ne

Mihaltan Darius

Broker Imobiliar

0744955516 contact@smartimob.ro mihaltan.darius vezi proprietatile agentului


Descriere zona - Vasile Aaron

Vasile Aaron (n. 1770, Glogoveţ, Alba — d. 1822) a fost un poet român. Sub influenţa ideilor iluministe a făcut prelucrări literare pentru popor, mai ales după legende antice, care s-au bucurat, în special în Transilvania, de o popularitate asemănătoare scrierilor lui Anton Pann. Cele mai răspândite dintre acestea au fost: „Piram şi Tisbe” (1808), „Leonat şi Dorofata” (1815), „Istoria lui Sofronim şi a Haritei cei frumoase” (1821). A publicat şi prelucrări din „Metamorfozele” lui Ovidiu. În manuscris a lăsat o traducere parţială a „Eneidei” şi a „Bucolicelor” lui Virgiliu. Vasile Aaron este un cartier al orasului Sibiu, al doilea cartier ca si marime a populatiei ( aprox. 30.000 locuitori ). In acest cartier predomnia blocurile, majoritatea fiind blocuri turn de 10 etaje. Este o zona in care se gasesc majoritatea punctelor de interes.