Proprietati vizualizate recent

close
Hala industriala zona Terezian

Hala industriala zona Terezian

Sibiu , Cartier Terezian

Salveaza Print
€ 1000
spatii

Schema imobil

Vezi schema imobil

Contacteaza-ne

close

Informatii proprietate

Pret € 1000

Suprafata utila400 m2

Anul de constructie1970

Etaj 1/1

ID 3585995

Descriere proprietate

Smart Imobiliare ofera spre inchiriere hala/spatiu industrial in zona Terezian. Spatiul este situat la etajul 1 al unei cladiri cu spatii industriale. Avand o suprafata de 400mp utili, spatiul este compartimentat astfel: 1 spatiu de 200mp pentru productie/depozitare, 1 spatiu care poate fi amenajat ca birou, 1 spatiu pentru productie/depozitare, si alte 3 spati care pot fi folosite pentru productie sau depozitare. Spatiul total se poate compartimenta dupa preferintele chiriasului, acesta dispune de contorizarea utilitatilor separa, iar cladirea dispune si de lift pentru materiale. Spatiul dispune de locuri de parcare (10-20 locuri parcare). Precizati ca ati vazut anuntul cu ID: 3585995
Toate informatiile furnziate de agentia imobiliara Smart cu privire la proprietatiile de vanzare sau inchiriere sunt considerate de incredere, dar nu oferim nicio garantie cu privire la exactitatea acestora ce sunt prezentate sub forma unor erori, omiteri, schimbarea de preturi si de conditia acestora (vandute/inchiriate) sau de retragere a acestora de pe piata fara notificare in prealabil de catre proprietari. Toate dimensiunile proprietatiilor sunt aproximative sau luate de pe planurile releve. Pentru dimensiuni exacte, trebuie sa va angajati propriul architect sau topometrist.

Proprietati asemantoare

Agenti

Contacteaza-ne

Chirila Catalin

Consultant Imobiliar

0771481251 catalin.chirila@smartimob.ro vezi proprietatile agentului


Descriere zona - Terezian

Terezianul este situat in partea de NV a Sibiului este marginit in N si V de cale ferata, Cartierul Tiglari in V, in E si SE de raul Cibin iar in S si SV de Turnisor. Cartierul Terezian are 74 de strazi. Terezianul este un cartier atat de blocuri cat si de case. Majoritatea blocurilor sunt de 4 etaje construite intre anii 1965-1985. Cele mai multe case din acest cartier sunt de tip single, pe parcele mari de teren.