Proprietati vizualizate recent

close
Casa singur in curte Lazaret

Casa singur in curte Lazaret

Sibiu , Cartier Lazaret

Salveaza Print
€ 209000 calculator taxe notariale

Calculator Taxe Notariale

1 Euro = 4.8583 RON


Pret proprietate

Euro

Pret proprietate

RON

Pentru cumparatori

Modalitatea de plata si statutul cumparatorului

Pentru proprietari

Perioada de detinere a proprietatii

Rezultat


Taxe cumparator
- Onorariu de autentificare a contractului de vanzare-cumparare (TVA inclus);
- Onorariu autentificarea contractului de credit (TVA inclus) (daca este cazul);
- Taxe catre OCPI pentru intabulare.

0,00

RON
Taxe proprietar
Impozitul la stat de:
- 2% in cazul in care perioada de detinere a imobilului este de peste 3 ani, respectiv;
- 3% in cazul in care perioada de detinere este pana in 3 ani.

0,00

RON

Datele furnizate de agentia imobiliara Smart cu privire la taxele notariale sunt considerate de incredere, dar nu oferim nicio garantie cu privire la exactitatea acestora. Toate valorile sunt aproximative si formulele de calcul sunt actualizate conform legilor in vigoare. Pentru calcule exacte, trebuie sa apelati la propriul notar.

casa 6 dormitoare 4 bai

Schema imobil

Vezi schema imobil

Contacteaza-ne

close

Informatii proprietate

Pret € 209000

Camere6

Bai4

Suprafata utila274 m2

Suprafata teren600 m2

Anul de constructie1980

Etaj 1/2

ID 3873289

Descriere proprietate

Smart Imobiliare vinde casa (singur in curte) zona foarte buna ,in cartierul Lazaret ,cu suprafata utila de 274 mp si teren de 600 mp. Imobilul este compus din doua case si este structurat astfel : Casa principala este construita pe 2 niveluri (subsol si parter) ,formata din 4 camere, hol generos, 2 bucatarii, 2 bai + diferite anexe. Al doilea imobil este construit pe 3 niveluri (subsol ,parter si mansarda) este lipit de prima casa, construit in anul 2010 si este inca nefinalizat in interior la etajul superior. Ca si compartimentare casa dispune de 2 incaperi la subsol, o camera generoasa la parter cu toaleta si terasa, iar deasupra sunt inca 2 camere, hol si o baie in faza de proiect. Toate actele necesare construirii fiind intocmite. Casa are toate utilitatiile, iar ca si dotari dispune de gresie, faianta, parchet, CT proprie si calorifere. Casa are deschidere generoasa la strada ,acces auto in curte si o gradina mare. Precizati la telefon ca ati vazut oferta cu ID : 3873289.
Toate informatiile furnziate de agentia imobiliara Smart cu privire la proprietatiile de vanzare sau inchiriere sunt considerate de incredere, dar nu oferim nicio garantie cu privire la exactitatea acestora ce sunt prezentate sub forma unor erori, omiteri, schimbarea de preturi si de conditia acestora (vandute/inchiriate) sau de retragere a acestora de pe piata fara notificare in prealabil de catre proprietari. Toate dimensiunile proprietatiilor sunt aproximative sau luate de pe planurile releve. Pentru dimensiuni exacte, trebuie sa va angajati propriul architect sau topometrist.

Proprietati asemantoare

Agenti

Contacteaza-ne

Paul Hanea

Agent Imobiliar

0734162688 paul.hanea@smartimob.ro vezi proprietatile agentului