Proprietati vizualizate recent

close
Casa 5 camere si gradina de 50 mp zona Terezian

Casa 5 camere si gradina de 50 mp zona Terezian

Sibiu , Cartier Terezian

Salveaza Print
€ 95000 calculator taxe notariale

Calculator Taxe Notariale

1 Euro = 4.7081 RON


Pret proprietate

Euro

Pret proprietate

RON

Pentru cumparatori

Modalitatea de plata si statutul cumparatorului

Pentru proprietari

Perioada de detinere a proprietatii

Rezultat


Taxe cumparator
- Onorariu de autentificare a contractului de vanzare-cumparare (TVA inclus);
- Onorariu autentificarea contractului de credit (TVA inclus) (daca este cazul);
- Taxe catre OCPI pentru intabulare.

0,00

RON
Taxe proprietar
Impozitul la stat de:
- 2% in cazul in care perioada de detinere a imobilului este de peste 3 ani, respectiv;
- 3% in cazul in care perioada de detinere este pana in 3 ani.

0,00

RON

Datele furnizate de agentia imobiliara Smart cu privire la taxele notariale sunt considerate de incredere, dar nu oferim nicio garantie cu privire la exactitatea acestora. Toate valorile sunt aproximative si formulele de calcul sunt actualizate conform legilor in vigoare. Pentru calcule exacte, trebuie sa apelati la propriul notar.

casa 5 dormitoare 4 bai

Schema imobil

Vezi schema imobil

Contacteaza-ne

close

Informatii proprietate

Pret € 95000

Camere5

Bai4

Suprafata utila168 m2

Anul de constructie1960

ID 3662361

Descriere proprietate

Smart Imobiliare ofera spre vanzare casa cu 5 camere, situata intr-o zona frumoasa si linistita a Sibiului si anume in zona Terezian. Cu o suprafata totala de 170 mp utili, casa este compusa din 2 imobile si anume:in primul imobil se afla 2 garsoniere cu intrari separate compuse din baie,bucatarie si camera;iar in al 2-lea imobil se afla:3 camere, bucatarie,baie,hol si baie de servici(pod cu posibilitate de mansardare si pivnita). Casa mai detine si o gradina de 50 mp,2 garaje(unul din ele este transformat intr-o camera cu baie) si o terasa acoperita.Imobilul are supraveghere video si un termosemineu cu posibilitate de a incalzi toata locuinta. Casa dispune de o curte comuna cu inca o familie. Casa este izolata la exterior, are tamplatie PVC, aceasta se vinde mobilata si utilata cum este prezentata in poze. Precizati ca ati vazut anuntul cu ID:3662361
Toate informatiile furnziate de agentia imobiliara Smart cu privire la proprietatiile de vanzare sau inchiriere sunt considerate de incredere, dar nu oferim nicio garantie cu privire la exactitatea acestora ce sunt prezentate sub forma unor erori, omiteri, schimbarea de preturi si de conditia acestora (vandute/inchiriate) sau de retragere a acestora de pe piata fara notificare in prealabil de catre proprietari. Toate dimensiunile proprietatiilor sunt aproximative sau luate de pe planurile releve. Pentru dimensiuni exacte, trebuie sa va angajati propriul architect sau topometrist.

Proprietati asemantoare

Agenti

Contacteaza-ne

Ileana Vlad

Agent Imobiliar

0771017102 ileana.vlad@smartimob.ro vezi proprietatile agentului


Descriere zona - Terezian

Terezianul este situat in partea de NV a Sibiului este marginit in N si V de cale ferata, Cartierul Tiglari in V, in E si SE de raul Cibin iar in S si SV de Turnisor. Cartierul Terezian are 74 de strazi. Terezianul este un cartier atat de blocuri cat si de case. Majoritatea blocurilor sunt de 4 etaje construite intre anii 1965-1985. Cele mai multe case din acest cartier sunt de tip single, pe parcele mari de teren.