Proprietati vizualizate recent

close
Casa 5 camere + curte de 600 mp zona Terezian

Casa 5 camere + curte de 600 mp zona Terezian

Sibiu , Cartier Terezian

Salveaza Print
€ 145000 calculator taxe notariale

Calculator Taxe Notariale

1 Euro = 4.7218 RON


Pret proprietate

Euro

Pret proprietate

RON

Pentru cumparatori

Modalitatea de plata si statutul cumparatorului

Pentru proprietari

Perioada de detinere a proprietatii

Rezultat


Taxe cumparator
- Onorariu de autentificare a contractului de vanzare-cumparare (TVA inclus);
- Onorariu autentificarea contractului de credit (TVA inclus) (daca este cazul);
- Taxe catre OCPI pentru intabulare.

0,00

RON
Taxe proprietar
Impozitul la stat de:
- 2% in cazul in care perioada de detinere a imobilului este de peste 3 ani, respectiv;
- 3% in cazul in care perioada de detinere este pana in 3 ani.

0,00

RON

Datele furnizate de agentia imobiliara Smart cu privire la taxele notariale sunt considerate de incredere, dar nu oferim nicio garantie cu privire la exactitatea acestora. Toate valorile sunt aproximative si formulele de calcul sunt actualizate conform legilor in vigoare. Pentru calcule exacte, trebuie sa apelati la propriul notar.

casa 5 dormitoare 2 bai

Schema imobil

Vezi schema imobil

Contacteaza-ne

close

Informatii proprietate

Pret € 145000

Camere5

Bai2

Suprafata utila120 m2

Suprafata teren600 m2

Anul de constructie1980

ID 3769912

Descriere proprietate

Smart Imobiliare ofera spre vanzare casa cu 5 camere zona Terezian. Aceasta este situata intr-o zona linstita si dispune de o curte spatioasa de aproximativ 600 mp, accesul in curtea interioara se face de pe doua intrari,una fiind cu acces auto,dispune de pavaj si o pivnita de 20 mp.Casa are 120 mp utili si este compusa din doua imobile:in primul imobil regasim un hol,3 camere,bucatarie si baie;in al doi-lea imibil regasim o bucatarie,2 camere si baie. Casa se vinde mobilata utilata sau partial in functie de preferintele viitorului proprietar. Precizati ca ati vazut anuntul cu ID : 3769912
Toate informatiile furnziate de agentia imobiliara Smart cu privire la proprietatiile de vanzare sau inchiriere sunt considerate de incredere, dar nu oferim nicio garantie cu privire la exactitatea acestora ce sunt prezentate sub forma unor erori, omiteri, schimbarea de preturi si de conditia acestora (vandute/inchiriate) sau de retragere a acestora de pe piata fara notificare in prealabil de catre proprietari. Toate dimensiunile proprietatiilor sunt aproximative sau luate de pe planurile releve. Pentru dimensiuni exacte, trebuie sa va angajati propriul architect sau topometrist.

Proprietati asemantoare

Agenti

Contacteaza-ne

Ileana Vlad

Agent Imobiliar

0771017102 ileana.vlad@smartimob.ro vezi proprietatile agentului


Descriere zona - Terezian

Terezianul este situat in partea de NV a Sibiului este marginit in N si V de cale ferata, Cartierul Tiglari in V, in E si SE de raul Cibin iar in S si SV de Turnisor. Cartierul Terezian are 74 de strazi. Terezianul este un cartier atat de blocuri cat si de case. Majoritatea blocurilor sunt de 4 etaje construite intre anii 1965-1985. Cele mai multe case din acest cartier sunt de tip single, pe parcele mari de teren.