Proprietati vizualizate recent

close
Casa single + spatiu comercial 110mp zona Ultracentrala

Casa single + spatiu comercial 110mp zona Ultracentrala

Sibiu , Cartier Central

Salveaza Print
€ 350000 calculator taxe notariale

Calculator Taxe Notariale

1 Euro = 4.7619 RON


Pret proprietate

Euro

Pret proprietate

RON

Pentru cumparatori

Modalitatea de plata si statutul cumparatorului

Pentru proprietari

Perioada de detinere a proprietatii

Rezultat


Taxe cumparator
- Onorariu de autentificare a contractului de vanzare-cumparare (TVA inclus);
- Onorariu autentificarea contractului de credit (TVA inclus) (daca este cazul);
- Taxe catre OCPI pentru intabulare.

0,00

RON
Taxe proprietar
Impozitul la stat de:
- 2% in cazul in care perioada de detinere a imobilului este de peste 3 ani, respectiv;
- 3% in cazul in care perioada de detinere este pana in 3 ani.

0,00

RON

Datele furnizate de agentia imobiliara Smart cu privire la taxele notariale sunt considerate de incredere, dar nu oferim nicio garantie cu privire la exactitatea acestora. Toate valorile sunt aproximative si formulele de calcul sunt actualizate conform legilor in vigoare. Pentru calcule exacte, trebuie sa apelati la propriul notar.

casa 5 dormitoare 3 bai

Schema imobil

Vezi schema imobil

Contacteaza-ne

close

Informatii proprietate

Pret € 350000

Camere5

Bai3

Suprafata utila269 m2

Suprafata teren150 m2

Front stradal10 m

Anul de constructie1960

ID 3663600

Descriere proprietate

Smart Imobiliare ofera spre vanzare casa singur in curte formata din 2 apartamente + spatiu comercial in zona Ultracentrala a Sibiului. Va propunem spre vanzare un imobil format din 2 apartamente si spatiu comercial, ideal pentru investitie (regim hotelier, cabinet stomatologic,clinica medicala, cabinet notarial, restaurant, hostel, sediu firma) amplasamentul imobilului fiind un mare atuu pentru orice tip de activitate. Primul imobil aflat la etaj cu o suprafata utila de 110mp utili este format din bucatarie cu debara, baie de serviciu, living spatios si 2 dormitoare matrimoniale, din care un dormitor are baie proprie cu cada si geam de aerisire. Din living se face accesul pe scara interioara catre mansarda de 110mp, aceasta fiind neamenajata, insa exista posibilitatea amenajarii, si posibilitatea de a construi inca un etaj deasupra imobilului existent. Cel de-al doilea apartament are o suprafata aproximativa de 50mp si este format din 2 camere nedecomandate, baie si bucatarie. Existand posibilitatea de extindere cu inca un etaj deasupra imobilului existent Spatiul comercial este situat la parterul imobilului, cu o suprafata de 110mp fiind comartimentat in 5 incaperi, Acesta este complet renovat, cu toate utilitatile necesare. Spatiul fiind pretabil pentru orice activitate comerciala. Intreg imobilul a fost renovat in anul 2010, avand toata instalatia electrica schimbata. Precizati ca ati vazut anuntul cu ID: 3663600
Toate informatiile furnziate de agentia imobiliara Smart cu privire la proprietatiile de vanzare sau inchiriere sunt considerate de incredere, dar nu oferim nicio garantie cu privire la exactitatea acestora ce sunt prezentate sub forma unor erori, omiteri, schimbarea de preturi si de conditia acestora (vandute/inchiriate) sau de retragere a acestora de pe piata fara notificare in prealabil de catre proprietari. Toate dimensiunile proprietatiilor sunt aproximative sau luate de pe planurile releve. Pentru dimensiuni exacte, trebuie sa va angajati propriul architect sau topometrist.

Agenti

Contacteaza-ne

Mihaltan Darius

Broker Imobiliar

0744955516 contact@smartimob.ro mihaltan.darius vezi proprietatile agentului