Proprietati vizualizate recent

close
Duplex de Lux 180 mp utili zona calea Cisnadiei

Duplex de Lux 180 mp utili zona calea Cisnadiei

Sibiu , Cartier Calea Cisnadiei

Salveaza Print
€ 175000 calculator taxe notariale

Calculator Taxe Notariale

1 Euro = 4.8583 RON


Pret proprietate

Euro

Pret proprietate

RON

Pentru cumparatori

Modalitatea de plata si statutul cumparatorului

Pentru proprietari

Perioada de detinere a proprietatii

Rezultat


Taxe cumparator
- Onorariu de autentificare a contractului de vanzare-cumparare (TVA inclus);
- Onorariu autentificarea contractului de credit (TVA inclus) (daca este cazul);
- Taxe catre OCPI pentru intabulare.

0,00

RON
Taxe proprietar
Impozitul la stat de:
- 2% in cazul in care perioada de detinere a imobilului este de peste 3 ani, respectiv;
- 3% in cazul in care perioada de detinere este pana in 3 ani.

0,00

RON

Datele furnizate de agentia imobiliara Smart cu privire la taxele notariale sunt considerate de incredere, dar nu oferim nicio garantie cu privire la exactitatea acestora. Toate valorile sunt aproximative si formulele de calcul sunt actualizate conform legilor in vigoare. Pentru calcule exacte, trebuie sa apelati la propriul notar.

casa 5 dormitoare 2 bai

Schema imobil

Vezi schema imobil

Contacteaza-ne

close

Informatii proprietate

Pret € 175000

Camere5

Bai2

Suprafata utila180 m2

Suprafata teren100 m2

Front stradal18 m

Anul de constructie2016

ID 3247097

Descriere proprietate

Smart Imobiliare propune spre vanzare casa tip duplex deosebit P+E+M de lux 180 mp utili in zona calea Cisnadiei. Casa se vinde cum se vede in poze total mobilata si utilata finisajele fiind unele de exeptie de o calitate foarte buna. Casa este compartimentata astfel: in fata casei avem o curte pavata cu doua locuri de parcare auto iar accesul se face pe o poarta electrica, intrarea in casa se face intr-un hol cu acces in living+dinning cu o suprafata de 35 mp utili din care se iasa pe terasa si curtea din spate, tot din hol avem acces in bucatarie, baie si debara, accesul la etaj se face pe o scara din beton pana la mansarda, la etajul 1 regasim doua dormitoare cu acces in balcon, o camera amenajata acum de fitness cu acces in balcon, baie, dressing, la mansarda avem o camera mare cu posibilitate compartimentare in 2 camere, spatii depozitare. Casa este dotata astfel: CT cu calorifere, termopane, masina de spalat haine/vase, frigider, aragaz, cuptor, TV LCD 5 bucati, gresie, faianta. Zona este una foarte frumoasa in care sunt multe case locuite. Precizati la telefon ca ati vazut anuntul cu ID: 3247097

Video proprietate

Toate informatiile furnziate de agentia imobiliara Smart cu privire la proprietatiile de vanzare sau inchiriere sunt considerate de incredere, dar nu oferim nicio garantie cu privire la exactitatea acestora ce sunt prezentate sub forma unor erori, omiteri, schimbarea de preturi si de conditia acestora (vandute/inchiriate) sau de retragere a acestora de pe piata fara notificare in prealabil de catre proprietari. Toate dimensiunile proprietatiilor sunt aproximative sau luate de pe planurile releve. Pentru dimensiuni exacte, trebuie sa va angajati propriul architect sau topometrist.

Proprietati asemantoare

Agenti

Contacteaza-ne

Constantin Nicolae

Agent Imobiliar

0770927316 nicolae.constantin@smartimob.ro vezi proprietatile agentului


Descriere zona - Calea Cisnadiei