Proprietati vizualizate recent

close
Casa de lux zona Turnisor

Casa de lux zona Turnisor

Sibiu , Cartier Turnisor

Salveaza Print
€ 2200
casa 5 dormitoare 3 bai

Schema imobil

Vezi schema imobil

Contacteaza-ne

close

Informatii proprietate

Pret € 2200

Camere5

Bai3

Suprafata utila450 m2

Suprafata teren1500 m2

Anul de constructie2012

Etaj P/2

ID 3680991

Descriere proprietate

Agentia Imobiliara Smart ofera spre inchiriere in Sibiu, casa singur in curte, zona Turnisor, locuinta este construita din caramida porotherm de 35cm + izolatie de 10cm. Imobilul este finalizat in anul 2012, finisajele interioare sunt de buna calitate: se regasesc in acestea usi din lemn de paltin, gresie, faianta, parchet, termopane, CT pe gaz si lemne etc. Casa este compartimentata pe 3 nivele astfel : Parter : - Hol, living spatios cu iesire pe terasa, dinning room, bucatarie, birou, baie, debara. Etaj : - Hol, 3 dormitoare, dressing, 2 bai, balcon, terasa spatioasa. Pod : - Podul este pregatit de mansardare in cazul in care se doreste extinderea casei si a spatiului de locuit. Totalul parcelei este de 1500mp, deschidere de 15ml. Precizati la telefon ca ati vazut oferta cu ID :3680991
Toate informatiile furnziate de agentia imobiliara Smart cu privire la proprietatiile de vanzare sau inchiriere sunt considerate de incredere, dar nu oferim nicio garantie cu privire la exactitatea acestora ce sunt prezentate sub forma unor erori, omiteri, schimbarea de preturi si de conditia acestora (vandute/inchiriate) sau de retragere a acestora de pe piata fara notificare in prealabil de catre proprietari. Toate dimensiunile proprietatiilor sunt aproximative sau luate de pe planurile releve. Pentru dimensiuni exacte, trebuie sa va angajati propriul architect sau topometrist.

Proprietati asemantoare

Agenti

Contacteaza-ne

Mihaltan Darius

Broker Imobiliar

0744955516 contact@smartimob.ro mihaltan.darius vezi proprietatile agentului


Descriere zona - Turnisor

Vechiul sat sasesc dateaza din secolul al XIII-lea, bazele fiind puse de o colonie saseasca. Turnișor (în dialectul săsesc Neppenderf, Nâpndref, Naepmdref, în germană Neppendorf, Steppendorf, Nebendorf, în maghiară Kistorony) este în prezent un cartier al municipiului Sibiu. Așezarea a fost întemeiată de sași și este atestată documentar din anul 1336. După 1734 aici s-au stabilit și landleri. După cel de-al doilea război mondial, satul Turnișor a fost înglobat în orașul Sibiu, ca un cartier mărginaș al acestuia. În anii '80 ai secolului al XX-lea, autoritățile comuniste au demolat o mare parte a caselor săsești aflate de-a lungul străzii Alba Iulia, până la intersecția cu străzile Calea Turnișorului și Eduard Albert Bieltz, construind în locul lor blocuri din materiale prefabricate.