Proprietati vizualizate recent

close
Casa 4 camere singur in curte Turnisor

Casa 4 camere singur in curte Turnisor

Sibiu , Cartier Turnisor

Salveaza Print
€ 129000 calculator taxe notariale

Calculator Taxe Notariale

1 Euro = 4.8418 RON


Pret proprietate

Euro

Pret proprietate

RON

Pentru cumparatori

Modalitatea de plata si statutul cumparatorului

Pentru proprietari

Perioada de detinere a proprietatii

Rezultat


Taxe cumparator
- Onorariu de autentificare a contractului de vanzare-cumparare (TVA inclus);
- Onorariu autentificarea contractului de credit (TVA inclus) (daca este cazul);
- Taxe catre OCPI pentru intabulare.

0,00

RON
Taxe proprietar
Impozitul la stat de:
- 2% in cazul in care perioada de detinere a imobilului este de peste 3 ani, respectiv;
- 3% in cazul in care perioada de detinere este pana in 3 ani.

0,00

RON

Datele furnizate de agentia imobiliara Smart cu privire la taxele notariale sunt considerate de incredere, dar nu oferim nicio garantie cu privire la exactitatea acestora. Toate valorile sunt aproximative si formulele de calcul sunt actualizate conform legilor in vigoare. Pentru calcule exacte, trebuie sa apelati la propriul notar.

casa 4 dormitoare 1 bai

Schema imobil

Vezi schema imobil

Contacteaza-ne

close

Informatii proprietate

Pret € 129000

Camere4

Bai1

Suprafata utila90 m2

Suprafata teren336 m2

Front stradal9 m

Anul de constructie1980

Etaj p/1

ID 4012299

Descriere proprietate

Smart Imobiliare propune la vanzare casa (singur in curte) in Turnisor, zona Piata Iancu de Hunedoara ,cu suprafata utila de 90 mp si teren de 336 mp. Imobilul se afla intr-o zona de interes ,linistita si este structurat astfel : Living cu bucatarie tip openspace in suprafata de 22 mp + 3 camere decomandate ,baie cu geam, dresing, pod si pivnita in suprafata de 11 mp. Casa este renovata in totalitate de curand dispune de acoperis nou ,izolatie termica, instalatia electrica refacuta integral iar ca si dotari dispune de geamuri termopan, centrala termica cu incalzire in pardoseala si usa metalica la intrare. Aceasta are deschidere la strada de circa 10 m, acces auto si dispune de poarta noua. Curtea este perfect plana avnd suprafata neconstruita de circa 245 mp. Zona cu multe facilitai in apropiere : scoli ,gradinita ,magazine,statii autobuze etc. Precizati la telefon ca ati vazut oferta cu ID : 4012299.

Video proprietate

Toate informatiile furnziate de agentia imobiliara Smart cu privire la proprietatiile de vanzare sau inchiriere sunt considerate de incredere, dar nu oferim nicio garantie cu privire la exactitatea acestora ce sunt prezentate sub forma unor erori, omiteri, schimbarea de preturi si de conditia acestora (vandute/inchiriate) sau de retragere a acestora de pe piata fara notificare in prealabil de catre proprietari. Toate dimensiunile proprietatiilor sunt aproximative sau luate de pe planurile releve. Pentru dimensiuni exacte, trebuie sa va angajati propriul architect sau topometrist.

Proprietati asemantoare

Agenti

Contacteaza-ne

Paul Hanea

Agent Imobiliar

0734162688 paul.hanea@smartimob.ro vezi proprietatile agentului


Descriere zona - Turnisor

Vechiul sat sasesc dateaza din secolul al XIII-lea, bazele fiind puse de o colonie saseasca. Turnișor (în dialectul săsesc Neppenderf, Nâpndref, Naepmdref, în germană Neppendorf, Steppendorf, Nebendorf, în maghiară Kistorony) este în prezent un cartier al municipiului Sibiu. Așezarea a fost întemeiată de sași și este atestată documentar din anul 1336. După 1734 aici s-au stabilit și landleri. După cel de-al doilea război mondial, satul Turnișor a fost înglobat în orașul Sibiu, ca un cartier mărginaș al acestuia. În anii '80 ai secolului al XX-lea, autoritățile comuniste au demolat o mare parte a caselor săsești aflate de-a lungul străzii Alba Iulia, până la intersecția cu străzile Calea Turnișorului și Eduard Albert Bieltz, construind în locul lor blocuri din materiale prefabricate.