Proprietati vizualizate recent

close
Casa tip duplex 4 camere zona Calea Cisnadiei

Casa tip duplex 4 camere zona Calea Cisnadiei

Sibiu , Cartier Calea Cisnadiei

Salveaza Print
€ 105000 calculator taxe notariale

Calculator Taxe Notariale

1 Euro = 4.8026 RON


Pret proprietate

Euro

Pret proprietate

RON

Pentru cumparatori

Modalitatea de plata si statutul cumparatorului

Pentru proprietari

Perioada de detinere a proprietatii

Rezultat


Taxe cumparator
- Onorariu de autentificare a contractului de vanzare-cumparare (TVA inclus);
- Onorariu autentificarea contractului de credit (TVA inclus) (daca este cazul);
- Taxe catre OCPI pentru intabulare.

0,00

RON
Taxe proprietar
Impozitul la stat de:
- 2% in cazul in care perioada de detinere a imobilului este de peste 3 ani, respectiv;
- 3% in cazul in care perioada de detinere este pana in 3 ani.

0,00

RON

Datele furnizate de agentia imobiliara Smart cu privire la taxele notariale sunt considerate de incredere, dar nu oferim nicio garantie cu privire la exactitatea acestora. Toate valorile sunt aproximative si formulele de calcul sunt actualizate conform legilor in vigoare. Pentru calcule exacte, trebuie sa apelati la propriul notar.

casa 4 dormitoare 3 bai

Schema imobil

Vezi schema imobil

Contacteaza-ne

close

Informatii proprietate

Pret € 105000

Camere4

Bai3

Suprafata utila134 m2

Suprafata teren50 m2

Anul de constructie2018

ID 3549613

Descriere proprietate

Smart Imobiliare ofera spre vanzare case in cel mai nou complex de locuinte din zona Calea Cisnadiei. Proiectul propune un ansamblu rezidential, intim si cochet, ce va avea in componenta sa case tip duplex cu 4 camere plus gradina de 240 mp. Zona este foarte verde si curata, fiind amplasat pe Calea Cisnadie zona dinamica aflata in dezvoltare, la doar 2,5 km de centrul Sibiului, fiind la doar 5 minute distanta de mers cu masina de centrul orasului. Locatia este aproape de Centrul Comercial, asigurand astfel un acces facil catre toate punctele de interes principal din Sibiu. Detalii tehnice: Constructia respecta cele mai exigente standarde in materie de sistem constructiv, materiale si finisaje, calitatea executiei si eficienta energetica. Casele sunt construite astfel: P+1E+P. Stadiul de predare interior este la gri avansat, cu incalzire in pardoseala, dar si cu posibilitatea de predare la cheie.. Suprafata imobilelor este de 134 mp fiind compartimentat astfel: la parter se afla bucataria inchisa, dinning, living spatios, accesul in gradina se face din living, spatiu de depozitare sub scari, si baie spatioasa cu geam de aerisire. La etajul 1 se afla cele 3 dormitoare mari, 2 bai, si 2 balcoane. Precizati ca ati vazut anuntul cu ID: 3549613.
Toate informatiile furnziate de agentia imobiliara Smart cu privire la proprietatiile de vanzare sau inchiriere sunt considerate de incredere, dar nu oferim nicio garantie cu privire la exactitatea acestora ce sunt prezentate sub forma unor erori, omiteri, schimbarea de preturi si de conditia acestora (vandute/inchiriate) sau de retragere a acestora de pe piata fara notificare in prealabil de catre proprietari. Toate dimensiunile proprietatiilor sunt aproximative sau luate de pe planurile releve. Pentru dimensiuni exacte, trebuie sa va angajati propriul architect sau topometrist.

Proprietati asemantoare

Agenti

Contacteaza-ne

Paul Hanea

Agent Imobiliar

0734162688 paul.hanea@smartimob.ro vezi proprietatile agentului


Descriere zona - Calea Cisnadiei