Proprietati vizualizate recent

close
Casa 4 camere decomandate cu curte Selimbar

Casa 4 camere decomandate cu curte Selimbar

Selimbar

Salveaza Print
€ 168000 calculator taxe notariale

Calculator Taxe Notariale

1 Euro = 4.8418 RON


Pret proprietate

Euro

Pret proprietate

RON

Pentru cumparatori

Modalitatea de plata si statutul cumparatorului

Pentru proprietari

Perioada de detinere a proprietatii

Rezultat


Taxe cumparator
- Onorariu de autentificare a contractului de vanzare-cumparare (TVA inclus);
- Onorariu autentificarea contractului de credit (TVA inclus) (daca este cazul);
- Taxe catre OCPI pentru intabulare.

0,00

RON
Taxe proprietar
Impozitul la stat de:
- 2% in cazul in care perioada de detinere a imobilului este de peste 3 ani, respectiv;
- 3% in cazul in care perioada de detinere este pana in 3 ani.

0,00

RON

Datele furnizate de agentia imobiliara Smart cu privire la taxele notariale sunt considerate de incredere, dar nu oferim nicio garantie cu privire la exactitatea acestora. Toate valorile sunt aproximative si formulele de calcul sunt actualizate conform legilor in vigoare. Pentru calcule exacte, trebuie sa apelati la propriul notar.

casa 4 dormitoare 2 bai

Schema imobil

Vezi schema imobil

Contacteaza-ne

close

Informatii proprietate

Pret € 168000

Camere4

Bai2

Suprafata utila120 m2

Suprafata teren554 m2

Anul de constructie1980

Etaj d

ID 4064841

Descriere proprietate

Smart imobiliare va ofera spre vanzare o casa singur in curte cu 4 camere decomandate + teren in suprafata de 554 mp cu curte frumos amenajata, situata in Selimbar intr-o zona foarte buna. Casa este structurata pe 2 niveluri (demisol si parter inalt),are suprafata utila de 120 mp si este compartimentata astfel : La demisol exista o bucatarie generoasa ,o camera, hol, baie si camara. La parter se mai regasesc inca 3 camere decomandate ,bucatarie, hol, baie si acces la pod. Datorita compartimentarii imobilul poate fi folosit cu usurinta de doua familii avand intrari separate intre cele doua niveluri. Ca si inbunatatiri casa dispune de geamuri termopan, gresie, faianta, parchet ,centrala termica cu calorifere, panouri solare, izolatie termica exterioara.(deci un consum redus de enegie termica). Zona de interes major ,in imediata apropiere fiind magazine ,statie de autobuz, farmacii ,dispensar, etc. Precizati la telefon ca ati vazut oferta cu ID : 4064841.
Toate informatiile furnziate de agentia imobiliara Smart cu privire la proprietatiile de vanzare sau inchiriere sunt considerate de incredere, dar nu oferim nicio garantie cu privire la exactitatea acestora ce sunt prezentate sub forma unor erori, omiteri, schimbarea de preturi si de conditia acestora (vandute/inchiriate) sau de retragere a acestora de pe piata fara notificare in prealabil de catre proprietari. Toate dimensiunile proprietatiilor sunt aproximative sau luate de pe planurile releve. Pentru dimensiuni exacte, trebuie sa va angajati propriul architect sau topometrist.

Proprietati asemantoare

Agenti

Contacteaza-ne

Paul Hanea

Agent Imobiliar

0734162688 paul.hanea@smartimob.ro vezi proprietatile agentului