Proprietati vizualizate recent

close
Casa insiruita zona Selimbar

Casa insiruita zona Selimbar

Selimbar , Cartier Periferie

Salveaza Print
€ 85000 calculator taxe notariale

Calculator Taxe Notariale

1 Euro = 4.7081 RON


Pret proprietate

Euro

Pret proprietate

RON

Pentru cumparatori

Modalitatea de plata si statutul cumparatorului

Pentru proprietari

Perioada de detinere a proprietatii

Rezultat


Taxe cumparator
- Onorariu de autentificare a contractului de vanzare-cumparare (TVA inclus);
- Onorariu autentificarea contractului de credit (TVA inclus) (daca este cazul);
- Taxe catre OCPI pentru intabulare.

0,00

RON
Taxe proprietar
Impozitul la stat de:
- 2% in cazul in care perioada de detinere a imobilului este de peste 3 ani, respectiv;
- 3% in cazul in care perioada de detinere este pana in 3 ani.

0,00

RON

Datele furnizate de agentia imobiliara Smart cu privire la taxele notariale sunt considerate de incredere, dar nu oferim nicio garantie cu privire la exactitatea acestora. Toate valorile sunt aproximative si formulele de calcul sunt actualizate conform legilor in vigoare. Pentru calcule exacte, trebuie sa apelati la propriul notar.

casa 4 dormitoare 2 bai

Schema imobil

Vezi schema imobil

Contacteaza-ne

close

Informatii proprietate

Pret € 85000

Camere4

Bai2

Tip compartimentaredecomandat

Suprafata utila104 m2

Suprafata teren140 m2

Anul de constructie2019

ID 3599187

Descriere proprietate

Smart Imobiliare ofera spre vanzare casa insiruita situata in zona centrala a Selimbarului .Dupa terminarea primei parti din proiect , 10 case ce au fost livrate si predate continuam cu inca 14 . Acestea se vor preda la alb in interior si dispune si de o curte de 140 mp cu terasa pavata . Casa mai are in dotare 2 locuri de parcare amenajate intr-un spatiu cu bariera si acces doar locatarilor . Casuta are o suprafata utila de 104 mp si este compartimentata astfel : la parter avem un hol de intrare unde regasim in partea din dreapta o baie dotata cu geam de aerisire , in fata din hol se regseste livingul spatios ce are loc si de dining si acces catre terasa si curte . Langa living este bucataria mare spatioasa cu geam . La etaj regasim 3 dormitoare din care 2 au balcon si o baie mai mare dotata cu geam de aerisire. La etaj mai exista si o debara/spatiu de depozitare. Casa are ca si dotari : termopane , izolatie exterioara ,sape turnate, usa de intrare ,scurgeri facute , exteriorul se preda la cheie .Casa se preda la stadiul de ALB dar optional se poate preda casa si la cheie contra cost . Aceasta are o suprafata utila de 104 mp strada va fi amenajata cu dale si exista si iluminat stradal. In apropiere se regasesc scoli, magazine , primaria . Precizati ca ati vazut anuntul cu ID : 3599187.
Toate informatiile furnziate de agentia imobiliara Smart cu privire la proprietatiile de vanzare sau inchiriere sunt considerate de incredere, dar nu oferim nicio garantie cu privire la exactitatea acestora ce sunt prezentate sub forma unor erori, omiteri, schimbarea de preturi si de conditia acestora (vandute/inchiriate) sau de retragere a acestora de pe piata fara notificare in prealabil de catre proprietari. Toate dimensiunile proprietatiilor sunt aproximative sau luate de pe planurile releve. Pentru dimensiuni exacte, trebuie sa va angajati propriul architect sau topometrist.

Proprietati asemantoare

Agenti

Contacteaza-ne

Mihaltan Darius

Broker Imobiliar

0744955516 contact@smartimob.ro mihaltan.darius vezi proprietatile agentului