Proprietati vizualizate recent

close
Casa Single zona  Selimbar

Casa Single zona Selimbar

Selimbar , Cartier Periferie

Salveaza Print
€ 117000 calculator taxe notariale

Calculator Taxe Notariale

1 Euro = 4.7081 RON


Pret proprietate

Euro

Pret proprietate

RON

Pentru cumparatori

Modalitatea de plata si statutul cumparatorului

Pentru proprietari

Perioada de detinere a proprietatii

Rezultat


Taxe cumparator
- Onorariu de autentificare a contractului de vanzare-cumparare (TVA inclus);
- Onorariu autentificarea contractului de credit (TVA inclus) (daca este cazul);
- Taxe catre OCPI pentru intabulare.

0,00

RON
Taxe proprietar
Impozitul la stat de:
- 2% in cazul in care perioada de detinere a imobilului este de peste 3 ani, respectiv;
- 3% in cazul in care perioada de detinere este pana in 3 ani.

0,00

RON

Datele furnizate de agentia imobiliara Smart cu privire la taxele notariale sunt considerate de incredere, dar nu oferim nicio garantie cu privire la exactitatea acestora. Toate valorile sunt aproximative si formulele de calcul sunt actualizate conform legilor in vigoare. Pentru calcule exacte, trebuie sa apelati la propriul notar.

casa 4 dormitoare 2 bai

Schema imobil

Vezi schema imobil

Contacteaza-ne

close

Informatii proprietate

Pret € 117000

Camere4

Bai2

Tip compartimentaredecomandat

Suprafata utila168 m2

Suprafata teren500 m2

Anul de constructie2007

ID 3436318

Descriere proprietate

Smart Imobiliare ofera spre vanzare casa single situata in Selimbar in zona primariei . Casa este constructie noua si este mobilata utilata . Aceasta are o suprafata de aproximativ 150 mp utili si este de structura P+1+M. Mansarda nu este amenajata doar pregatita . Casa are un living spatios cu semineu si acces catre curtea din spate , o bucatarie , un dinning , o baie cu geam de aerisire si scara interioara catre etaj . La etaj regasim 3 dormitoare mobilate , utilate o baie mare spatioasa cu geam de aerisire si scara cu acces catre mansarda . Fiecare dormitor are acces catre balcon . Casa are si pivnita spatioasa pentru depozitare , in fata casei sunt 3 locuri de parcare iar curtea din spatele casei este cu gazon amenajata . Strada este in curs de amenajare . Casa are ca si dotari : gresie , faianta, parchet, CT , termopane ,rulouri la geamuri , semineu . Incalzirea este pe centrala cat si pe semineu . Zona este dezvoltata si linistita cu scoli magazine . Precizati ca ati vazut anuntul cu ID : 3436318.
Toate informatiile furnziate de agentia imobiliara Smart cu privire la proprietatiile de vanzare sau inchiriere sunt considerate de incredere, dar nu oferim nicio garantie cu privire la exactitatea acestora ce sunt prezentate sub forma unor erori, omiteri, schimbarea de preturi si de conditia acestora (vandute/inchiriate) sau de retragere a acestora de pe piata fara notificare in prealabil de catre proprietari. Toate dimensiunile proprietatiilor sunt aproximative sau luate de pe planurile releve. Pentru dimensiuni exacte, trebuie sa va angajati propriul architect sau topometrist.

Agenti

Contacteaza-ne

Mihaltan Darius

Broker Imobiliar

0744955516 contact@smartimob.ro mihaltan.darius vezi proprietatile agentului