Proprietati vizualizate recent

close
Casa Lux cu piscina zona Cisnadioara

Casa Lux cu piscina zona Cisnadioara

Cisnadioara , Cartier Periferie

Salveaza Print
€ 500000 calculator taxe notariale

Calculator Taxe Notariale

1 Euro = 4.7081 RON


Pret proprietate

Euro

Pret proprietate

RON

Pentru cumparatori

Modalitatea de plata si statutul cumparatorului

Pentru proprietari

Perioada de detinere a proprietatii

Rezultat


Taxe cumparator
- Onorariu de autentificare a contractului de vanzare-cumparare (TVA inclus);
- Onorariu autentificarea contractului de credit (TVA inclus) (daca este cazul);
- Taxe catre OCPI pentru intabulare.

0,00

RON
Taxe proprietar
Impozitul la stat de:
- 2% in cazul in care perioada de detinere a imobilului este de peste 3 ani, respectiv;
- 3% in cazul in care perioada de detinere este pana in 3 ani.

0,00

RON

Datele furnizate de agentia imobiliara Smart cu privire la taxele notariale sunt considerate de incredere, dar nu oferim nicio garantie cu privire la exactitatea acestora. Toate valorile sunt aproximative si formulele de calcul sunt actualizate conform legilor in vigoare. Pentru calcule exacte, trebuie sa apelati la propriul notar.

casa 4 dormitoare 2 bai

Schema imobil

Vezi schema imobil

Contacteaza-ne

close

Informatii proprietate

Pret € 500000

Camere4

Bai2

Tip compartimentaredecomandat

Suprafata utila192 m2

Suprafata teren565 m2

Anul de constructie2018

ID 3222445

Descriere proprietate

Smart Imobiliare ofera spre vanzare casa deosebita si la un standard de lux incepand cu finisajele folosite , pozitia acesteia cat si zona . Terenul casei este pozitionat cu vedere spre cetatea din Cisnadioara si are o suprafata de 565mp . Casa este pe un nivel pozitionata si va avea piscina mare . Casa cat si curtea se va preda la stadiul de cheie exterior cat si interior si va fi mobilata si utilata modern si de lux. Casa are o suprafata utila de 160 mp plus o terasa de 28 mp si un garaj mare de 48 mp . Accesul in casa se va face intr-un hol spatios cu dressing in suprafata de 9,1 mp iar din intrare se trece in cel de-al doilea hol in forma de U din care putem intra in fiecare incapere. Din primul hol de intrare avem camera tehnica in dreapta care are o suprafata utila de 10 mp , langa aceasta este baia de 11,3 mp cu geam de aerisire . Langa baie regasim cele doua dormitoare cu suprafete de 16 si 17,8 mp iar in capatul holului avem cea de-a doua baie de 9,5 mp dotata tot u geam de aerisire iar langa aceasta este dormitorul matrimonial mare de 16 mp cu dressing propriu de 10,7 mp . Din holul de intrare in stanga avem livingul si bucataria de 50 mp . Atat din dormitor cat si din living se face accesul catre terasa de 28 mp . Aceasta va fi finisata dupa ultimele standarde iar langa intrarea in casa este garajul mare de 48 mp unde pot intra 2 masini . Zona este una deosebita ce ofera o liniste si este situata la departare de trafic . Precizati ca ati vazut anuntul cu ID : 3222445.
Toate informatiile furnziate de agentia imobiliara Smart cu privire la proprietatiile de vanzare sau inchiriere sunt considerate de incredere, dar nu oferim nicio garantie cu privire la exactitatea acestora ce sunt prezentate sub forma unor erori, omiteri, schimbarea de preturi si de conditia acestora (vandute/inchiriate) sau de retragere a acestora de pe piata fara notificare in prealabil de catre proprietari. Toate dimensiunile proprietatiilor sunt aproximative sau luate de pe planurile releve. Pentru dimensiuni exacte, trebuie sa va angajati propriul architect sau topometrist.

Proprietati asemantoare

Agenti

Contacteaza-ne

Sorescu Alexandru

Agent Imobiliar

0734162688 alexandru.sorescu@smartimob.ro vezi proprietatile agentului