Proprietati vizualizate recent

close
Casa 3 camere zona Calea Cisnadiei

Casa 3 camere zona Calea Cisnadiei

Sibiu , Cartier Calea Cisnadiei

Salveaza Print
€ 60000 calculator taxe notariale

Calculator Taxe Notariale

1 Euro = 4.7081 RON


Pret proprietate

Euro

Pret proprietate

RON

Pentru cumparatori

Modalitatea de plata si statutul cumparatorului

Pentru proprietari

Perioada de detinere a proprietatii

Rezultat


Taxe cumparator
- Onorariu de autentificare a contractului de vanzare-cumparare (TVA inclus);
- Onorariu autentificarea contractului de credit (TVA inclus) (daca este cazul);
- Taxe catre OCPI pentru intabulare.

0,00

RON
Taxe proprietar
Impozitul la stat de:
- 2% in cazul in care perioada de detinere a imobilului este de peste 3 ani, respectiv;
- 3% in cazul in care perioada de detinere este pana in 3 ani.

0,00

RON

Datele furnizate de agentia imobiliara Smart cu privire la taxele notariale sunt considerate de incredere, dar nu oferim nicio garantie cu privire la exactitatea acestora. Toate valorile sunt aproximative si formulele de calcul sunt actualizate conform legilor in vigoare. Pentru calcule exacte, trebuie sa apelati la propriul notar.

casa 3 dormitoare 2 bai

Schema imobil

Vezi schema imobil

Contacteaza-ne

close

Informatii proprietate

Pret € 60000

Camere3

Bai2

Suprafata utila95 m2

Suprafata teren50 m2

Anul de constructie2018

ID 3540310

Descriere proprietate

Smart Imobiliare va ofera spre vanzare casa cu 3 camere 95 mp utili, gradina de 95 mp utili si loc de parcare, situata pe Calea Cisnadiei, imobilul este proiectat astfel incat sa permita utilizarea optima a spațiului. Zona este foarte verde si curata.,fiind amplasat pe Calea Cisnadie, zona dinamică aflată în dezvoltare, la doar 2,5 km de centrul Sibiului . Locația este aproape de Centrul Comercial, asigurand un acces facil către toate punctele de interes principal din Sibiu la doar 5 minute distanța de mers cu mașina de centrul orașului. Pe o suprafata de 95 mp, casa este compartimentata astfel : la primul nivel se afla bucataria cu livingul open-space, din care se face accesul in gradina, hol spatios, baie cu geam de aerisire, scarile interioare. La al doilea nivel avem 2 dormitoare mari si bine luminate, 1 dressing, baia mare cu geam de aerisire, hol si balcoan , pod pe toata suprafata imobilului cu acces din hol. Stadiul de predare este la gri, tencuita, avand montate tamplaria termoizolanta, usa exterioara, retelele electrice si sanitare, apartamentul la gri poate fi o optiune pentru proprietarul care are viziuni personale privind finisajele. Insa exista si posibilitatea de predare la cheie. Mentionati ca ati vazut anuntul cu ID: 3540310
Toate informatiile furnziate de agentia imobiliara Smart cu privire la proprietatiile de vanzare sau inchiriere sunt considerate de incredere, dar nu oferim nicio garantie cu privire la exactitatea acestora ce sunt prezentate sub forma unor erori, omiteri, schimbarea de preturi si de conditia acestora (vandute/inchiriate) sau de retragere a acestora de pe piata fara notificare in prealabil de catre proprietari. Toate dimensiunile proprietatiilor sunt aproximative sau luate de pe planurile releve. Pentru dimensiuni exacte, trebuie sa va angajati propriul architect sau topometrist.

Proprietati asemantoare

Agenti

Contacteaza-ne

Mihaltan Darius

Broker Imobiliar

0744955516 contact@smartimob.ro mihaltan.darius vezi proprietatile agentului


Descriere zona - Calea Cisnadiei