Proprietati vizualizate recent

close
Apartament 4 camere zona Strand 2

Apartament 4 camere zona Strand 2

Sibiu , Cartier Strand II

Salveaza Print
€ 108000 calculator taxe notariale

Calculator Taxe Notariale

1 Euro = 4.7081 RON


Pret proprietate

Euro

Pret proprietate

RON

Pentru cumparatori

Modalitatea de plata si statutul cumparatorului

Pentru proprietari

Perioada de detinere a proprietatii

Rezultat


Taxe cumparator
- Onorariu de autentificare a contractului de vanzare-cumparare (TVA inclus);
- Onorariu autentificarea contractului de credit (TVA inclus) (daca este cazul);
- Taxe catre OCPI pentru intabulare.

0,00

RON
Taxe proprietar
Impozitul la stat de:
- 2% in cazul in care perioada de detinere a imobilului este de peste 3 ani, respectiv;
- 3% in cazul in care perioada de detinere este pana in 3 ani.

0,00

RON

Datele furnizate de agentia imobiliara Smart cu privire la taxele notariale sunt considerate de incredere, dar nu oferim nicio garantie cu privire la exactitatea acestora. Toate valorile sunt aproximative si formulele de calcul sunt actualizate conform legilor in vigoare. Pentru calcule exacte, trebuie sa apelati la propriul notar.

apartament 4 dormitoare 2 bai

Schema imobil

Vezi schema imobil

Contacteaza-ne

close

Informatii proprietate

Pret € 108000

Camere4

Bai2

Tip compartimentaredecomandat

Suprafata utila172 m2

Anul de constructie2010

Etaj 3/3

ID 3354509

Descriere proprietate

Smart imobiliare vinde cu propunerea de vanzare a unui apartamentul ce se afla intr-o zona semicentrala cotata exceptional pe piata imobiliara din Sibiu, avand in apropiere numeroase puncte de interes public, precum: parcuri, locuri de joaca amenajate pentru copii, gradinite, scoli, unitati medicale, magazine, mijloace de transport in comun, statie de taxi si este situat la etajul 3/3 al unui imobil construit in anul 2008 dupa standarde exigente de executie, apartamentul are o suprafata utila totala de 144mp si este configurat astfel:la primul nivel- living spatios a carui piesa centrala este semineul pe lemne, cu iesire in balconul acoperit, bucatarie open space mobilata si utilata complet(masina de spalat vase, frigider, plita, cuptor, etc) cu zona de dinning, hol central din care se face accesul independent catre baia matrimoniala dotata cu jacuzzi, cele doua dormitoare spatioase si catre etaj;la nivelul doi: hol generos cu spatii multiple de depozitare din care se face accesul intr-un dormitor(sau sala de fitness) si o baie spatioasa. Locuinta beneficiaza de numeroase imbunatatiri decente, ca de exemplu: semineu, izolatie exterioara, centrala termica, calorifere din otel, tocarie din lemn masiv, parchet, scara interioara din lemn masiv, gresie, aer conditionat, ferestre de mansarda, etc. In pretul apartamentului sunt incluse si 2 locuri de parcare. Foarte important de retinut este faptul ca imobilul se vinde complet mobilat si utilat astfel incat va ofera posibilitatea de a va muta si locui in el in mai putin de 24 de ore. Pretul de vanzare al apartamentului complet mobilat si utilat este usor negociabil si poate fi achizitionat prin orice varianta de credit imobiliar. Precizati la telefon ca ati vazut oferta cu ID : 3354509.
Toate informatiile furnziate de agentia imobiliara Smart cu privire la proprietatiile de vanzare sau inchiriere sunt considerate de incredere, dar nu oferim nicio garantie cu privire la exactitatea acestora ce sunt prezentate sub forma unor erori, omiteri, schimbarea de preturi si de conditia acestora (vandute/inchiriate) sau de retragere a acestora de pe piata fara notificare in prealabil de catre proprietari. Toate dimensiunile proprietatiilor sunt aproximative sau luate de pe planurile releve. Pentru dimensiuni exacte, trebuie sa va angajati propriul architect sau topometrist.

Proprietati asemantoare

Agenti

Contacteaza-ne

Adela Robert

Agent Imobiliar

0770927316 adela.robert@smartimob.ro vezi proprietatile agentului