Proprietati vizualizate recent

close
Apartament 3 camere decomandat Valea Aurie

Apartament 3 camere decomandat Valea Aurie

Sibiu , Cartier Valea Aurie

Salveaza Print
€ 74500 calculator taxe notariale

Calculator Taxe Notariale

1 Euro = 4.8746 RON


Pret proprietate

Euro

Pret proprietate

RON

Pentru cumparatori

Modalitatea de plata si statutul cumparatorului

Pentru proprietari

Perioada de detinere a proprietatii

Rezultat


Taxe cumparator
- Onorariu de autentificare a contractului de vanzare-cumparare (TVA inclus);
- Onorariu autentificarea contractului de credit (TVA inclus) (daca este cazul);
- Taxe catre OCPI pentru intabulare.

0,00

RON
Taxe proprietar
Impozitul la stat de:
- 2% in cazul in care perioada de detinere a imobilului este de peste 3 ani, respectiv;
- 3% in cazul in care perioada de detinere este pana in 3 ani.

0,00

RON

Datele furnizate de agentia imobiliara Smart cu privire la taxele notariale sunt considerate de incredere, dar nu oferim nicio garantie cu privire la exactitatea acestora. Toate valorile sunt aproximative si formulele de calcul sunt actualizate conform legilor in vigoare. Pentru calcule exacte, trebuie sa apelati la propriul notar.

apartament 3 dormitoare 1 bai

Schema imobil

Vezi schema imobil

Contacteaza-ne

close

Informatii proprietate

Pret € 74500

Camere3

Bai1

Tip compartimentaredecomandat

Suprafata utila65 m2

Anul de constructie1980

Etaj 1/4

ID 4169844

Descriere proprietate

Smart Imobiliare propune spre vanzare apartament cu 3 camere decomandate, in suprafata utila de 65 mp in cartier Valea Aurie intr-o zona foarte buna pe strada Calea Poplacii. Ca si compartimentare imobilul este format din 3 camere decomandate, bucătărie, hol, baie, 2 balcoane (unul închis, celelant deschis) si pivnița formată din 2 încăperi . Apartamentul se afla la etajul 1 într-un bloc cu 4 etaje, este modern amenajat, bine finisat, detine poziție însorita si se va preda partial mobilat. Ca și dotări apartamentul dispune de : centrala termica proprie cu calorifere, tâmplărie PVC, parchet laminat, gresie, faianta, usa metalică la intrare. Instalatia electrica a fost înlocuită complet, blocul este izolat termic, iar accesul se face din 2 părți diferite (din Calea Poplacii și din parcarea de pe strada Poiana). Locuința este amplasată intr-o zona linistita cu multe spații verzi, cu acces facil la punctele de interes din oraș, la 5 minute de mers pe jos de pădurea Dumbrava, la 10 minute de Zoo Sibiu si la doar 10 minute de Parcul Sub Arini. Apartamentul este liber de sarcini si se poate preda imediat. Precizati telefonic ca ati vazut oferta cu ID-ul : 4169844.
Toate informatiile furnziate de agentia imobiliara Smart cu privire la proprietatiile de vanzare sau inchiriere sunt considerate de incredere, dar nu oferim nicio garantie cu privire la exactitatea acestora ce sunt prezentate sub forma unor erori, omiteri, schimbarea de preturi si de conditia acestora (vandute/inchiriate) sau de retragere a acestora de pe piata fara notificare in prealabil de catre proprietari. Toate dimensiunile proprietatiilor sunt aproximative sau luate de pe planurile releve. Pentru dimensiuni exacte, trebuie sa va angajati propriul architect sau topometrist.

Proprietati asemantoare

Agenti

Contacteaza-ne

Paul Hanea

Agent Imobiliar

0734162688 paul.hanea@smartimob.ro vezi proprietatile agentului


Descriere zona - Valea Aurie

Valea Aurie e o zona tanara, construita in urma cu aproximativ 30 de ani. Departe de poluarile zonelor industriale, de aglomeratiile din centru, e o zona inconjurata de padure si de cateva lacuri care se continua pana la Gradina Zoologica a orasului. Cartierul Valea Aurie cuprinde 11 strazi, in limitele stradale Calea Poplacii, Padurea Dumbrava, paraul Trinkbach, strada Theodor Mihaly, si se intinde pe o suprafata de aproximativ 23.85 de hectare. In cartier sunt aprox 64 de blocuri dintre care 5 blocuri turn cu 8 etaje ,exista o cresa si doua scoli generale: scoala numarul 25, care include si o gradinita, si scoala generala numarul 7, dar si biserica ortodoxa "Pogorarea Duhului Sfant" .