Proprietati vizualizate recent

close
Apartament 3 camere decomandat zona Terezian

Apartament 3 camere decomandat zona Terezian

Sibiu , Cartier Terezian

Salveaza Print
€ 92500 calculator taxe notariale

Calculator Taxe Notariale

1 Euro = 4.7081 RON


Pret proprietate

Euro

Pret proprietate

RON

Pentru cumparatori

Modalitatea de plata si statutul cumparatorului

Pentru proprietari

Perioada de detinere a proprietatii

Rezultat


Taxe cumparator
- Onorariu de autentificare a contractului de vanzare-cumparare (TVA inclus);
- Onorariu autentificarea contractului de credit (TVA inclus) (daca este cazul);
- Taxe catre OCPI pentru intabulare.

0,00

RON
Taxe proprietar
Impozitul la stat de:
- 2% in cazul in care perioada de detinere a imobilului este de peste 3 ani, respectiv;
- 3% in cazul in care perioada de detinere este pana in 3 ani.

0,00

RON

Datele furnizate de agentia imobiliara Smart cu privire la taxele notariale sunt considerate de incredere, dar nu oferim nicio garantie cu privire la exactitatea acestora. Toate valorile sunt aproximative si formulele de calcul sunt actualizate conform legilor in vigoare. Pentru calcule exacte, trebuie sa apelati la propriul notar.

apartament 3 dormitoare 2 bai

Schema imobil

Vezi schema imobil

Contacteaza-ne

close

Informatii proprietate

Pret € 92500

Camere3

Bai2

Tip compartimentaredecomandat

Suprafata utila106 m2

Anul de constructie2010

Etaj 5/5

ID 3430596

Descriere proprietate

Smart Imobiliare ofera spre vanzare apartament 3 camere decomandat in zona Terezian.Apartamentul se afla la etajul 5 (nu este tip mansarda) dispunad de lift si interfon.Acesta este compartimentat astfel: 2 dormitoare (19 mp si 13 mp),living (25 mp),2 bai,bucatarie separata si un hol mare.Imobilul este dotat cu finisaje moderne si se vinde complet mobilat si utilat.Ca si dotari acesta dispune de : gresie,faianta,parchet,centrala termica.Apartamentul beneficiaza de un garaj subteran cu poarta comandata electric detinand si un dulap imens cu usi glisante care deserveste nevoile unei boxe.Zona pozitionarii este una extrem de acccesibila avand in imediata apropiere mijloace de transport,scoli,magazine,farmacie.Precizati ca ati vazut anuntul cu ID: 3430596
Toate informatiile furnziate de agentia imobiliara Smart cu privire la proprietatiile de vanzare sau inchiriere sunt considerate de incredere, dar nu oferim nicio garantie cu privire la exactitatea acestora ce sunt prezentate sub forma unor erori, omiteri, schimbarea de preturi si de conditia acestora (vandute/inchiriate) sau de retragere a acestora de pe piata fara notificare in prealabil de catre proprietari. Toate dimensiunile proprietatiilor sunt aproximative sau luate de pe planurile releve. Pentru dimensiuni exacte, trebuie sa va angajati propriul architect sau topometrist.

Proprietati asemantoare

Agenti

Contacteaza-ne

Adela Robert

Agent Imobiliar

0770927316 adela.robert@smartimob.ro vezi proprietatile agentului


Descriere zona - Terezian

Terezianul este situat in partea de NV a Sibiului este marginit in N si V de cale ferata, Cartierul Tiglari in V, in E si SE de raul Cibin iar in S si SV de Turnisor. Cartierul Terezian are 74 de strazi. Terezianul este un cartier atat de blocuri cat si de case. Majoritatea blocurilor sunt de 4 etaje construite intre anii 1965-1985. Cele mai multe case din acest cartier sunt de tip single, pe parcele mari de teren.