Proprietati vizualizate recent

close
Apartament 3 camere Hipodrom

Apartament 3 camere Hipodrom

Sibiu , Cartier Hipodrom 1

Salveaza Print
€ 61000 calculator taxe notariale

Calculator Taxe Notariale

1 Euro = 4.8746 RON


Pret proprietate

Euro

Pret proprietate

RON

Pentru cumparatori

Modalitatea de plata si statutul cumparatorului

Pentru proprietari

Perioada de detinere a proprietatii

Rezultat


Taxe cumparator
- Onorariu de autentificare a contractului de vanzare-cumparare (TVA inclus);
- Onorariu autentificarea contractului de credit (TVA inclus) (daca este cazul);
- Taxe catre OCPI pentru intabulare.

0,00

RON
Taxe proprietar
Impozitul la stat de:
- 2% in cazul in care perioada de detinere a imobilului este de peste 3 ani, respectiv;
- 3% in cazul in care perioada de detinere este pana in 3 ani.

0,00

RON

Datele furnizate de agentia imobiliara Smart cu privire la taxele notariale sunt considerate de incredere, dar nu oferim nicio garantie cu privire la exactitatea acestora. Toate valorile sunt aproximative si formulele de calcul sunt actualizate conform legilor in vigoare. Pentru calcule exacte, trebuie sa apelati la propriul notar.

apartament 3 dormitoare 1 bai

Schema imobil

Vezi schema imobil

Contacteaza-ne

close

Informatii proprietate

Pret € 61000

Camere3

Bai1

Tip compartimentaresemidecomandat

Suprafata utila56 m2

Anul de constructie1990

ID 3819291

Descriere proprietate

Smart Imobiliare propune spre vanzare apartament cu 3 camere, situat in zona centrala in cartierul Hipodrom, la parterul unui bloc cu 5 etaje construit recent. Acesta are suprafata utila de 56 mp si este compartimentat astfel : bucatarie open space cu living + 2 camere , baie cu geam de aerisire ,fiind modern amenajat .Ca si dotari apartamentul dispune de gresie ,faianta ,geamuri termopan si CT cu incalzire in pardoseala ,usa metalica la intrare, toate de calitate superioare. Se preda nemobilat la stadiul de cheie. Zona centrala cu multe facilitai in apropiere : scoli ,gradinita ,magazine,statii autobuze etc. Apartamentul se vinde doar cu bani chess. Precizati telefonic ca ati vazut anuntul cu ID : 3819291.
Toate informatiile furnziate de agentia imobiliara Smart cu privire la proprietatiile de vanzare sau inchiriere sunt considerate de incredere, dar nu oferim nicio garantie cu privire la exactitatea acestora ce sunt prezentate sub forma unor erori, omiteri, schimbarea de preturi si de conditia acestora (vandute/inchiriate) sau de retragere a acestora de pe piata fara notificare in prealabil de catre proprietari. Toate dimensiunile proprietatiilor sunt aproximative sau luate de pe planurile releve. Pentru dimensiuni exacte, trebuie sa va angajati propriul architect sau topometrist.

Proprietati asemantoare

Agenti

Contacteaza-ne

Paul Hanea

Agent Imobiliar

0734162688 paul.hanea@smartimob.ro vezi proprietatile agentului


Descriere zona - Hipodrom

Cartierul Hipodrom este cel mai mare din Municipiul Sibiu, condensand aproape o treime din populatia orasului, circa 40-50 000 locuitori. Cartierul are 4 subunitati: Hipodrom I, II, III, IV. Hipodrom I si II, care se intind pe o suprafata de aproape 58 de hectare, a fost construit in anii 1960-1970, numarul locuitorilor din cele doua zone depaseste 20.000. Hipodrom III si IV a fost construit in perioada 1970-1985.