Proprietati vizualizate recent

close
Ansamblul Rezidential TEK zona Calea Dumbravii

Ansamblul Rezidential TEK zona Calea Dumbravii

Sibiu , Cartier Calea Dumbravii

Salveaza Print
€ 150000 calculator taxe notariale

Calculator Taxe Notariale

1 Euro = 4.8746 RON


Pret proprietate

Euro

Pret proprietate

RON

Pentru cumparatori

Modalitatea de plata si statutul cumparatorului

Pentru proprietari

Perioada de detinere a proprietatii

Rezultat


Taxe cumparator
- Onorariu de autentificare a contractului de vanzare-cumparare (TVA inclus);
- Onorariu autentificarea contractului de credit (TVA inclus) (daca este cazul);
- Taxe catre OCPI pentru intabulare.

0,00

RON
Taxe proprietar
Impozitul la stat de:
- 2% in cazul in care perioada de detinere a imobilului este de peste 3 ani, respectiv;
- 3% in cazul in care perioada de detinere este pana in 3 ani.

0,00

RON

Datele furnizate de agentia imobiliara Smart cu privire la taxele notariale sunt considerate de incredere, dar nu oferim nicio garantie cu privire la exactitatea acestora. Toate valorile sunt aproximative si formulele de calcul sunt actualizate conform legilor in vigoare. Pentru calcule exacte, trebuie sa apelati la propriul notar.

apartament 3 dormitoare 2 bai

Schema imobil

Vezi schema imobil

Contacteaza-ne

close

Informatii proprietate

Pret € 150000

Camere3

Bai2

Tip compartimentaredecomandat

ID 3553547

Descriere proprietate

Smart Imobiliare va propune un ansamblu de apartamente deosebit situat pe Calea Dumbravii, zona este foarte linistita si nu exista trafic intens pe strazi dar in acelasi timp accesul se face imediat catre centrul orasului, si catre toate punctele de interes din oras. Proiectul propune un bloc de apartamente situate la etajele 2, 3 ale unui imobil cu 3 etaje parterul urmand sa fie destinat spatiilor comerciale, iar etajul 1 fiind ocupat de 3 spatii de birouri care vor avea suprafete cuprinse intre 120 mp - 144 mp. Apartamentele spatioase si decomandate, cu terasa situate la etajul 2, au suprafete cuprinse intre 83-103 mp, fiind compartimentate astfel, 2 dormitoare, living open-space cu bucatari, hol din care se face accesul catre toate incaperile locuintei, 2 bai, spatiu de depozitare, si terasa. La etajul 3, se afla: 1 apartament cu 4 camere, compartimentat astfel: 3 dormitoare, living open-space cu bucatarie, 2 bai loc de depozitare, si terasa, cu o suprafata de 124,8mp si o terasa de 10,6. La etajul 2 se mai afla 2 apartamente cu 3 camere compartimentate astfel : 2 dormitoare, living open-space cu bucatari, hol din care se face accesul catre toate incaperile locuintei, 2 bai, spatiu de depozitare, si terasa. Si un apartament cu 2 camere care este compus din, dormitor matrimonial, living open-space cu bucatarie, baie, spatiu de depozitare si terasa. Precizati la telefon ca ati vazut ID: 3553547
Toate informatiile furnziate de agentia imobiliara Smart cu privire la proprietatiile de vanzare sau inchiriere sunt considerate de incredere, dar nu oferim nicio garantie cu privire la exactitatea acestora ce sunt prezentate sub forma unor erori, omiteri, schimbarea de preturi si de conditia acestora (vandute/inchiriate) sau de retragere a acestora de pe piata fara notificare in prealabil de catre proprietari. Toate dimensiunile proprietatiilor sunt aproximative sau luate de pe planurile releve. Pentru dimensiuni exacte, trebuie sa va angajati propriul architect sau topometrist.

Subunitatile ansamblului

Titlu Pret Camere Etaj Suprafata
Spatiu comercial zona Calea Dumbravii 590000 € parter 320 mp

Agenti

Contacteaza-ne

Mihaltan Darius

Broker Imobiliar

0744955516 contact@smartimob.ro mihaltan.darius vezi proprietatile agentului