Proprietati vizualizate recent

close
Penthouse 3 camere 95 mp utili zona Calea Cisnadiei

Penthouse 3 camere 95 mp utili zona Calea Cisnadiei

Sibiu , Cartier Calea Cisnadiei

Salveaza Print
€ 65000 calculator taxe notariale

Calculator Taxe Notariale

1 Euro = 4.7081 RON


Pret proprietate

Euro

Pret proprietate

RON

Pentru cumparatori

Modalitatea de plata si statutul cumparatorului

Pentru proprietari

Perioada de detinere a proprietatii

Rezultat


Taxe cumparator
- Onorariu de autentificare a contractului de vanzare-cumparare (TVA inclus);
- Onorariu autentificarea contractului de credit (TVA inclus) (daca este cazul);
- Taxe catre OCPI pentru intabulare.

0,00

RON
Taxe proprietar
Impozitul la stat de:
- 2% in cazul in care perioada de detinere a imobilului este de peste 3 ani, respectiv;
- 3% in cazul in care perioada de detinere este pana in 3 ani.

0,00

RON

Datele furnizate de agentia imobiliara Smart cu privire la taxele notariale sunt considerate de incredere, dar nu oferim nicio garantie cu privire la exactitatea acestora. Toate valorile sunt aproximative si formulele de calcul sunt actualizate conform legilor in vigoare. Pentru calcule exacte, trebuie sa apelati la propriul notar.

apartament 3 dormitoare 1 bai

Schema imobil

Vezi schema imobil

Contacteaza-ne

close

Informatii proprietate

Pret € 65000

Camere3

Bai1

Tip compartimentaresemidecomandat

Suprafata utila114 m2

Anul de constructie2017

Etaj 3/3

ID 3252607

Descriere proprietate

Smart Imobiliare propune spre vanzare apartament tip penthouse 3 camere 95 mp utili zona Calea Cisnadiei. Apartamentul este situat la etajul 3 intr-un imobil cu 3 etaje foarte bine compartimentat cu o priveliste superba asupra muntilor si a orasului, in acest moment fiind finisat la stadiul de gri, ansamblul este situat la 1.5 km de benzinaria Euroil. Apartamentul este compartimentat astfel: living foarte spatios cu acces in toate camerele si pe terasa, bucataria este inchisa, dormitoare, baie, hol. Ca dotari avem: CT proprie cu calorifere, izolatie termica de 10cm, usa securizata la intrare, termopane cu 5 camere, o mana de glet, sape turnate, acoperisul este din tigla cu izolatie termica, exteriorul se afla finisat la cheie. Apartamentul se poate amenaja la cheie contracost, la stadiul de gri pretul ramane acelasi indiferent de modalitatea de plata. Construcția respectă cele mai exigente standarde în materie de sistem constructiv, materiale și finisaje, calitatea execuției si eficienţă energetică. Apartamentul va avea loc de parcare privat. Precizati la telefon ca ati vazut anuntul cu id: 3252607
Toate informatiile furnziate de agentia imobiliara Smart cu privire la proprietatiile de vanzare sau inchiriere sunt considerate de incredere, dar nu oferim nicio garantie cu privire la exactitatea acestora ce sunt prezentate sub forma unor erori, omiteri, schimbarea de preturi si de conditia acestora (vandute/inchiriate) sau de retragere a acestora de pe piata fara notificare in prealabil de catre proprietari. Toate dimensiunile proprietatiilor sunt aproximative sau luate de pe planurile releve. Pentru dimensiuni exacte, trebuie sa va angajati propriul architect sau topometrist.

Proprietati asemantoare

Agenti

Contacteaza-ne

Adela Robert

Agent Imobiliar

0770927316 adela.robert@smartimob.ro vezi proprietatile agentului


Descriere zona - Calea Cisnadiei