Proprietati vizualizate recent

close
Apartamente 3 camere www.smartimob.ro

Apartamente 3 camere www.smartimob.ro

Sibiu , Cartier Alba Iulia

Salveaza Print
€ 67000 calculator taxe notariale

Calculator Taxe Notariale

1 Euro = 4.8583 RON


Pret proprietate

Euro

Pret proprietate

RON

Pentru cumparatori

Modalitatea de plata si statutul cumparatorului

Pentru proprietari

Perioada de detinere a proprietatii

Rezultat


Taxe cumparator
- Onorariu de autentificare a contractului de vanzare-cumparare (TVA inclus);
- Onorariu autentificarea contractului de credit (TVA inclus) (daca este cazul);
- Taxe catre OCPI pentru intabulare.

0,00

RON
Taxe proprietar
Impozitul la stat de:
- 2% in cazul in care perioada de detinere a imobilului este de peste 3 ani, respectiv;
- 3% in cazul in care perioada de detinere este pana in 3 ani.

0,00

RON

Datele furnizate de agentia imobiliara Smart cu privire la taxele notariale sunt considerate de incredere, dar nu oferim nicio garantie cu privire la exactitatea acestora. Toate valorile sunt aproximative si formulele de calcul sunt actualizate conform legilor in vigoare. Pentru calcule exacte, trebuie sa apelati la propriul notar.

apartament 3 dormitoare 2 bai

Schema imobil

Vezi schema imobil

Contacteaza-ne

close

Informatii proprietate

Pret € 67000

Camere3

Bai2

Tip compartimentaredecomandat

Suprafata utila67 m2

Anul de constructie2018

Etaj 1/4

ID 3517722

Descriere proprietate

Apulum Residence este un proiect ce a imbinat frumosul cu utilul si calitatea cu confortul. Ansamblul va beneficia si de un spatiu de joaca pentru copii unde pot fi atent supravegheati. Locatie: Ansamblul Rezidential Apulum se va construi pe strada Neppendorf , cu acces usor din Soseaua Alba Iulia , zona fiind populata numai de case, astfel apartamentele noastre vor fi toate luminoase . Blocurile beneficiaza de retragere de la strada astfel in cadrul ansamblului va fi liniste , accesul fiind doar pentru locatari . Ansamblul va avea un total de 5 blocuri de tip P+3+M cu cate 18 apartamente fiecare . Apartamentele vor avea urmatoarele facilitati: • Balcoane la fiecare apartament • Toate apartamentele sunt decomandate • Finisaje de calitate • Spatiu de joaca pentru copii. Apartamentele : Apartamentele sunt spatioase , total decomandate si beneficiaza de balcoane , bucatarie inchisa si loc de parcare subteran . Ansamblul va avea apartamente cu 2 si 3 camere decomandate , iar etajele superioare beneficiaza de cate 2 balcoane. Acestea se vor preda la stadiul de Alb cu : • Centrala termica si calorifere ( IMMERGAZ ) • Termopane si usi interioare ( BLANKE) • Sape si scurgeri trase . Apartamentele au suprafete de 51 mp utili pentru cele cu 2 camere si 67 mp utili pentru cele cu 3 camere . La fiecare apartament se adauga suprafata balcoanelor. Se accepta orice modalitate de plata.
Toate informatiile furnziate de agentia imobiliara Smart cu privire la proprietatiile de vanzare sau inchiriere sunt considerate de incredere, dar nu oferim nicio garantie cu privire la exactitatea acestora ce sunt prezentate sub forma unor erori, omiteri, schimbarea de preturi si de conditia acestora (vandute/inchiriate) sau de retragere a acestora de pe piata fara notificare in prealabil de catre proprietari. Toate dimensiunile proprietatiilor sunt aproximative sau luate de pe planurile releve. Pentru dimensiuni exacte, trebuie sa va angajati propriul architect sau topometrist.

Proprietati asemantoare

Agenti

Contacteaza-ne

Ileana Vlad

Agent Imobiliar

0771017102 ileana.vlad@smartimob.ro vezi proprietatile agentului