Proprietati vizualizate recent

close
Apartament 3 camere decomandate Alma-Turnisor

Apartament 3 camere decomandate Alma-Turnisor

Sibiu , Cartier Turnisor

Salveaza Print
€ 400
apartament 3 dormitoare 1 bai

Schema imobil

Vezi schema imobil

Contacteaza-ne

close

Informatii proprietate

Pret € 400

Camere3

Bai1

Tip compartimentaredecomandat

Suprafata utila61 m2

Anul de constructie2015

Etaj 6/7

ID 4184272

Descriere proprietate

Smart Imobiliare ofera spre inchiriere un apartament cu 3 camere decomandate situat in cartierul Alma-Turnisor. Imobilul are suprafata utila de 61 mp + 2 balcone de 7mp fiecare, se afla la etajul 6 al unui bloc nou cu 7 niveluri, fiind compartimentat astfel : Living open-space generos cu bucatarie, 2 dormitoare spatioase, hol, baie (cu geam de aerisire), 2 balcone, pivnita si loc de parcare. Ca si dotari apartamentul dispune de : gresie, faianta, parchet, centrala termica cu calorifere, usa metalica la intrare ,iar blocul este frumos realizat si bine pozitionat. Apartamentul este foarte modern ,detine finisaje de calitate, se inchiriaza mobilat si utilat compet cum se observa in imagini. Zona in care acesta este pozitionat fiind de interes major pe piata imobiliara, usor accesibila, avand in imediata apropiere magazine, farmacie, mijloace de transport, etc. Precizati ca ati vazut anuntul cu Id-ul : 4184272.
Toate informatiile furnziate de agentia imobiliara Smart cu privire la proprietatiile de vanzare sau inchiriere sunt considerate de incredere, dar nu oferim nicio garantie cu privire la exactitatea acestora ce sunt prezentate sub forma unor erori, omiteri, schimbarea de preturi si de conditia acestora (vandute/inchiriate) sau de retragere a acestora de pe piata fara notificare in prealabil de catre proprietari. Toate dimensiunile proprietatiilor sunt aproximative sau luate de pe planurile releve. Pentru dimensiuni exacte, trebuie sa va angajati propriul architect sau topometrist.

Proprietati asemantoare

Agenti

Contacteaza-ne

Paul Hanea

Agent Imobiliar

0734162688 paul.hanea@smartimob.ro vezi proprietatile agentului


Descriere zona - Turnisor

Vechiul sat sasesc dateaza din secolul al XIII-lea, bazele fiind puse de o colonie saseasca. Turnișor (în dialectul săsesc Neppenderf, Nâpndref, Naepmdref, în germană Neppendorf, Steppendorf, Nebendorf, în maghiară Kistorony) este în prezent un cartier al municipiului Sibiu. Așezarea a fost întemeiată de sași și este atestată documentar din anul 1336. După 1734 aici s-au stabilit și landleri. După cel de-al doilea război mondial, satul Turnișor a fost înglobat în orașul Sibiu, ca un cartier mărginaș al acestuia. În anii '80 ai secolului al XX-lea, autoritățile comuniste au demolat o mare parte a caselor săsești aflate de-a lungul străzii Alba Iulia, până la intersecția cu străzile Calea Turnișorului și Eduard Albert Bieltz, construind în locul lor blocuri din materiale prefabricate.