Proprietati vizualizate recent

close
Apartament 2 camere decomandat Vasile Aaron

Apartament 2 camere decomandat Vasile Aaron

Sibiu , Cartier Vasile Aaron

Salveaza Print
€ 59900 calculator taxe notariale

Calculator Taxe Notariale

1 Euro = 4.8746 RON


Pret proprietate

Euro

Pret proprietate

RON

Pentru cumparatori

Modalitatea de plata si statutul cumparatorului

Pentru proprietari

Perioada de detinere a proprietatii

Rezultat


Taxe cumparator
- Onorariu de autentificare a contractului de vanzare-cumparare (TVA inclus);
- Onorariu autentificarea contractului de credit (TVA inclus) (daca este cazul);
- Taxe catre OCPI pentru intabulare.

0,00

RON
Taxe proprietar
Impozitul la stat de:
- 2% in cazul in care perioada de detinere a imobilului este de peste 3 ani, respectiv;
- 3% in cazul in care perioada de detinere este pana in 3 ani.

0,00

RON

Datele furnizate de agentia imobiliara Smart cu privire la taxele notariale sunt considerate de incredere, dar nu oferim nicio garantie cu privire la exactitatea acestora. Toate valorile sunt aproximative si formulele de calcul sunt actualizate conform legilor in vigoare. Pentru calcule exacte, trebuie sa apelati la propriul notar.

apartament 2 dormitoare 1 bai

Schema imobil

Vezi schema imobil

Contacteaza-ne

close

Informatii proprietate

Pret € 59900

Camere2

Bai1

Tip compartimentaredecomandat

Suprafata utila53 m2

Anul de constructie1980

Etaj 4/4

ID 4003339

Descriere proprietate

Smart Imobiliare propune la vanzare un apartament cu 2 camere decomandate, situat intr-o zona buna ,linistita in cartierul Vasile Aaron ,ce se afla la etajul 4 al unui bloc cu 4 niveluri (acoperit cu acoperis de tigla) si are suprafata utila de 53 mp. Imobilul este compartimentat astfel : 2 camere decomandate, bucatarie , hol, baie si balcon inchis (cu acces din sufragerie si bucatarie). Ca si dotari acesta dispune de geamuri termopan (Salamander) ,CT si calorifere noi ,parchet ,gresie ,faianta , usa metalica la intrare si usi noi moderne intre camere. Apartamentul a fost renovat complet anul acesta ,s-a schimbat in totalitate instalatia electrica ,CT ,caloriferele, geamurile ,usile ,parchetul ,faianta , gresia (toate fiind de calitate superioara). De asemenea finisajele sunt de super calitate, efectuate cu atentie mare la detalii (tavan fals cu izolatie termica ,intrerupatoare cap-scara, opritoare la usi). Blocul este izolat termic si cu casa scarilor bine intretinuta. Zona buna cu multe facilitai in apropiere : scoli ,gradinita ,magazine,statii autobuze ,taxi etc. Precizati ca ati vazut anuntul cu ID : 4003339.
Toate informatiile furnziate de agentia imobiliara Smart cu privire la proprietatiile de vanzare sau inchiriere sunt considerate de incredere, dar nu oferim nicio garantie cu privire la exactitatea acestora ce sunt prezentate sub forma unor erori, omiteri, schimbarea de preturi si de conditia acestora (vandute/inchiriate) sau de retragere a acestora de pe piata fara notificare in prealabil de catre proprietari. Toate dimensiunile proprietatiilor sunt aproximative sau luate de pe planurile releve. Pentru dimensiuni exacte, trebuie sa va angajati propriul architect sau topometrist.

Proprietati asemantoare

Agenti

Contacteaza-ne

Paul Hanea

Agent Imobiliar

0734162688 paul.hanea@smartimob.ro vezi proprietatile agentului


Descriere zona - Vasile Aaron

Vasile Aaron (n. 1770, Glogoveţ, Alba — d. 1822) a fost un poet român. Sub influenţa ideilor iluministe a făcut prelucrări literare pentru popor, mai ales după legende antice, care s-au bucurat, în special în Transilvania, de o popularitate asemănătoare scrierilor lui Anton Pann. Cele mai răspândite dintre acestea au fost: „Piram şi Tisbe” (1808), „Leonat şi Dorofata” (1815), „Istoria lui Sofronim şi a Haritei cei frumoase” (1821). A publicat şi prelucrări din „Metamorfozele” lui Ovidiu. În manuscris a lăsat o traducere parţială a „Eneidei” şi a „Bucolicelor” lui Virgiliu. Vasile Aaron este un cartier al orasului Sibiu, al doilea cartier ca si marime a populatiei ( aprox. 30.000 locuitori ). In acest cartier predomnia blocurile, majoritatea fiind blocuri turn de 10 etaje. Este o zona in care se gasesc majoritatea punctelor de interes.