Proprietati vizualizate recent

close
Apartament modern 2 camere 74mp zona Turnisor

Apartament modern 2 camere 74mp zona Turnisor

Sibiu , Cartier Turnisor

Salveaza Print
€ 75000 calculator taxe notariale

Calculator Taxe Notariale

1 Euro = 4.7315 RON


Pret proprietate

Euro

Pret proprietate

RON

Pentru cumparatori

Modalitatea de plata si statutul cumparatorului

Pentru proprietari

Perioada de detinere a proprietatii

Rezultat


Taxe cumparator
- Onorariu de autentificare a contractului de vanzare-cumparare (TVA inclus);
- Onorariu autentificarea contractului de credit (TVA inclus) (daca este cazul);
- Taxe catre OCPI pentru intabulare.

0,00

RON
Taxe proprietar
Impozitul la stat de:
- 2% in cazul in care perioada de detinere a imobilului este de peste 3 ani, respectiv;
- 3% in cazul in care perioada de detinere este pana in 3 ani.

0,00

RON

Datele furnizate de agentia imobiliara Smart cu privire la taxele notariale sunt considerate de incredere, dar nu oferim nicio garantie cu privire la exactitatea acestora. Toate valorile sunt aproximative si formulele de calcul sunt actualizate conform legilor in vigoare. Pentru calcule exacte, trebuie sa apelati la propriul notar.

apartament 2 dormitoare 1 bai

Schema imobil

Vezi schema imobil

Contacteaza-ne

close

Informatii proprietate

Pret € 75000

Camere2

Bai1

Tip compartimentaresemidecomandat

Suprafata utila74 m2

Anul de constructie2009

Etaj 4/4

ID 3723352

Descriere proprietate

Smart Imobiliare ofera spre vanzare un apartament modern, cu 2 camere, situat intr-un ansamblu rezidential cochet in zona Turnisor.

Va proprunem spre vanzare un apartament modern cu 2 camere, situat in zona Turnisor. Cu o suprata utila de 74mp, apartamentul este compartimenat astfel: living open-space cu bucatarie, dormitor matrimonial, baie cu geam de aerisire. Finisajele interioare sunt de cea mai buna calitate, astfel avem podele din lemn masiv, baia dispunde de usa din sticla securizata si este placata in totalitate cu granit, iar instalatile sanitare sunt de calitate superioara. Mobila de bucatarie a fost facuta pe comanda in Austria. Apartamentul detine loc de parcare in fata blocului (inclus in pret)

Apartamentul dispune de garaj subteran de 18mp care poate fi achizitionat impreuna cu apartamentul la pretul de 6500euro.

Apartamentul se vinde mobilat si utilat, sau la cererea viitorului proprietar se poate achizitiona nemobilat.

Precizati ca ati vazut anuntul cu ID: 3723352
Toate informatiile furnziate de agentia imobiliara Smart cu privire la proprietatiile de vanzare sau inchiriere sunt considerate de incredere, dar nu oferim nicio garantie cu privire la exactitatea acestora ce sunt prezentate sub forma unor erori, omiteri, schimbarea de preturi si de conditia acestora (vandute/inchiriate) sau de retragere a acestora de pe piata fara notificare in prealabil de catre proprietari. Toate dimensiunile proprietatiilor sunt aproximative sau luate de pe planurile releve. Pentru dimensiuni exacte, trebuie sa va angajati propriul architect sau topometrist.

Proprietati asemantoare

Agenti

Contacteaza-ne

Paul Hanea

Agent Imobiliar

0734162688 paul.hanea@smartimob.ro vezi proprietatile agentului


Descriere zona - Turnisor

Vechiul sat sasesc dateaza din secolul al XIII-lea, bazele fiind puse de o colonie saseasca. Turnișor (în dialectul săsesc Neppenderf, Nâpndref, Naepmdref, în germană Neppendorf, Steppendorf, Nebendorf, în maghiară Kistorony) este în prezent un cartier al municipiului Sibiu. Așezarea a fost întemeiată de sași și este atestată documentar din anul 1336. După 1734 aici s-au stabilit și landleri. După cel de-al doilea război mondial, satul Turnișor a fost înglobat în orașul Sibiu, ca un cartier mărginaș al acestuia. În anii '80 ai secolului al XX-lea, autoritățile comuniste au demolat o mare parte a caselor săsești aflate de-a lungul străzii Alba Iulia, până la intersecția cu străzile Calea Turnișorului și Eduard Albert Bieltz, construind în locul lor blocuri din materiale prefabricate.