Proprietati vizualizate recent

close
Apartament 2 camere Hipodrom – Cedonia

Apartament 2 camere Hipodrom – Cedonia

Sibiu , Cartier Hipodrom 1

Salveaza Print
€ 55500 calculator taxe notariale

Calculator Taxe Notariale

1 Euro = 4.7748 RON


Pret proprietate

Euro

Pret proprietate

RON

Pentru cumparatori

Modalitatea de plata si statutul cumparatorului

Pentru proprietari

Perioada de detinere a proprietatii

Rezultat


Taxe cumparator
- Onorariu de autentificare a contractului de vanzare-cumparare (TVA inclus);
- Onorariu autentificarea contractului de credit (TVA inclus) (daca este cazul);
- Taxe catre OCPI pentru intabulare.

0,00

RON
Taxe proprietar
Impozitul la stat de:
- 2% in cazul in care perioada de detinere a imobilului este de peste 3 ani, respectiv;
- 3% in cazul in care perioada de detinere este pana in 3 ani.

0,00

RON

Datele furnizate de agentia imobiliara Smart cu privire la taxele notariale sunt considerate de incredere, dar nu oferim nicio garantie cu privire la exactitatea acestora. Toate valorile sunt aproximative si formulele de calcul sunt actualizate conform legilor in vigoare. Pentru calcule exacte, trebuie sa apelati la propriul notar.

apartament 2 dormitoare 1 bai

Schema imobil

Vezi schema imobil

Contacteaza-ne

close

Informatii proprietate

Pret € 55500

Camere2

Bai1

Tip compartimentarenedecomandat

Suprafata utila41 m2

Anul de constructie1980

Etaj 3/4

ID 3867749

Descriere proprietate

Smart Imobiliare propune la vanzare un apartament cu 2 camere, situat in cartierul Hipodrom langa complexul Cedonia la etajul 3 al unui bloc cu 4 etaje, foarte bine pozitionat. Apartamentul are suprafata utila de 41 mp + balcon generos si este compartimentat astfel: 2 camere, bucatarie ,hol, baie si camara . Ca si dotari apartamentul dispune de geamuri termopan ,parchet ,gresie faianta ,CT proprie, calorifere ,usa metalica la intrare si usi noi moderne intre camere. Blocul este izolat termic si frumos finisat. Zona centrala cu multe facilitai in apropiere : scoli ,gradinita ,magazine,statii autobuze ,taxi etc. Apartamentul se vinde nemobilat. Precizati ca ati vazut anuntul cu ID : 3867749.
Toate informatiile furnziate de agentia imobiliara Smart cu privire la proprietatiile de vanzare sau inchiriere sunt considerate de incredere, dar nu oferim nicio garantie cu privire la exactitatea acestora ce sunt prezentate sub forma unor erori, omiteri, schimbarea de preturi si de conditia acestora (vandute/inchiriate) sau de retragere a acestora de pe piata fara notificare in prealabil de catre proprietari. Toate dimensiunile proprietatiilor sunt aproximative sau luate de pe planurile releve. Pentru dimensiuni exacte, trebuie sa va angajati propriul architect sau topometrist.

Proprietati asemantoare

Agenti

Contacteaza-ne

Paul Hanea

Agent Imobiliar

0734162688 paul.hanea@smartimob.ro vezi proprietatile agentului


Descriere zona - Hipodrom

Cartierul Hipodrom este cel mai mare din Municipiul Sibiu, condensand aproape o treime din populatia orasului, circa 40-50 000 locuitori. Cartierul are 4 subunitati: Hipodrom I, II, III, IV. Hipodrom I si II, care se intind pe o suprafata de aproape 58 de hectare, a fost construit in anii 1960-1970, numarul locuitorilor din cele doua zone depaseste 20.000. Hipodrom III si IV a fost construit in perioada 1970-1985.