Proprietati vizualizate recent

close
Penthouse lux 2 camere Gusterita

Penthouse lux 2 camere Gusterita

Sibiu , Cartier Gusterita

Salveaza Print
€ 54900 calculator taxe notariale

Calculator Taxe Notariale

1 Euro = 4.7600 RON


Pret proprietate

Euro

Pret proprietate

RON

Pentru cumparatori

Modalitatea de plata si statutul cumparatorului

Pentru proprietari

Perioada de detinere a proprietatii

Rezultat


Taxe cumparator
- Onorariu de autentificare a contractului de vanzare-cumparare (TVA inclus);
- Onorariu autentificarea contractului de credit (TVA inclus) (daca este cazul);
- Taxe catre OCPI pentru intabulare.

0,00

RON
Taxe proprietar
Impozitul la stat de:
- 2% in cazul in care perioada de detinere a imobilului este de peste 3 ani, respectiv;
- 3% in cazul in care perioada de detinere este pana in 3 ani.

0,00

RON

Datele furnizate de agentia imobiliara Smart cu privire la taxele notariale sunt considerate de incredere, dar nu oferim nicio garantie cu privire la exactitatea acestora. Toate valorile sunt aproximative si formulele de calcul sunt actualizate conform legilor in vigoare. Pentru calcule exacte, trebuie sa apelati la propriul notar.

apartament 2 dormitoare 1 bai

Schema imobil

Vezi schema imobil

Contacteaza-ne

close

Informatii proprietate

Pret € 54900

Camere2

Bai1

Tip compartimentaredecomandat

Suprafata utila50 m2

Anul de constructie2019

Etaj 4/4

ID 3770031

Descriere proprietate

Smart Imobiliare ofera spre vanzare apartament situat la etajul retras al unui bloc constructie noua cu LIFT in cartierul Gusterita - Ansamblul Green Residence. Apartamentul este compus din 2 camere si dispune de o terasa de 45 mp utili. Apartamentul are un loc de parcare inclus in pret. Imobilul are o suprafata utila de aproximativ 50mp dispusi astfel : accesul se face intr-un hol de 5 mp din care se poate intra in fiecare incapere. Langa dormitor se regaseste livingul cu bucataria open space. Apartamentul se preda cu incalzire CT, calorifere, termopane SALAMANDER, termopane cu 5 camere, 3 foi de sticla, videointerfon, casa scarii cu iluminat LED. Precizati ca ati vazut anuntul cu ID: 3770031.
Toate informatiile furnziate de agentia imobiliara Smart cu privire la proprietatiile de vanzare sau inchiriere sunt considerate de incredere, dar nu oferim nicio garantie cu privire la exactitatea acestora ce sunt prezentate sub forma unor erori, omiteri, schimbarea de preturi si de conditia acestora (vandute/inchiriate) sau de retragere a acestora de pe piata fara notificare in prealabil de catre proprietari. Toate dimensiunile proprietatiilor sunt aproximative sau luate de pe planurile releve. Pentru dimensiuni exacte, trebuie sa va angajati propriul architect sau topometrist.

Proprietati asemantoare

Agenti

Contacteaza-ne

Mihaltan Darius

Broker Imobiliar

0744955516 contact@smartimob.ro mihaltan.darius vezi proprietatile agentului


Descriere zona - Gusterita

Cea mai veche asezare romana din aceasta zona. Era denumita Cedonia.Mai tarziu a fost colonizata de sasi, care au trait impreuna cu populatia româna. Se presupune că pe teritoriul localității, sau în imediata ei apropiere, s-a aflat Castrul roman Cedonia. Anul primei atestări scrise: 1309 când într-un document era menționat Johannes plebanus de villa Vmberti, denumirea care mai apare în documente ulterioare și ca Villa Humperti sau Villa Umberti. 1742 Localitatea a fost așezare săsească, încorporată municipiului Sibiu în anii 1940.