Proprietati vizualizate recent

close
Spatiu comercial 120mp zona Turnisor

Spatiu comercial 120mp zona Turnisor

Sibiu , Cartier Turnisor

Salveaza Print
€ 700
apartament 2 dormitoare 1 bai

Schema imobil

Vezi schema imobil

Contacteaza-ne

close

Informatii proprietate

Pret € 700

Camere2

Bai1

Tip compartimentaredecomandat

Suprafata utila120 m2

Anul de constructie2005

ID 3733543

Descriere proprietate

Smart Imobiliare ofera spre inchiriere spatiu comercial situat in zona Turnisor. Va propunem spre inchiriere spatiu comercial cu suprafata de 120mp situat la parterul unui imobil cu regim de inaltime P+1E. Spatiul dispune tavan casetat, sistem proiectie podele parchetate. Acesta este compartimentat astfel: open-space de aproximativ 105mp, birou, baie, si un mic spatiu de depozitare. Precizati ca ati vazut anuntul cu ID: 3733543
Toate informatiile furnziate de agentia imobiliara Smart cu privire la proprietatiile de vanzare sau inchiriere sunt considerate de incredere, dar nu oferim nicio garantie cu privire la exactitatea acestora ce sunt prezentate sub forma unor erori, omiteri, schimbarea de preturi si de conditia acestora (vandute/inchiriate) sau de retragere a acestora de pe piata fara notificare in prealabil de catre proprietari. Toate dimensiunile proprietatiilor sunt aproximative sau luate de pe planurile releve. Pentru dimensiuni exacte, trebuie sa va angajati propriul architect sau topometrist.

Proprietati asemantoare

Agenti

Contacteaza-ne

Mihaltan Darius

Broker Imobiliar

0744955516 contact@smartimob.ro mihaltan.darius vezi proprietatile agentului


Descriere zona - Turnisor

Vechiul sat sasesc dateaza din secolul al XIII-lea, bazele fiind puse de o colonie saseasca. Turnișor (în dialectul săsesc Neppenderf, Nâpndref, Naepmdref, în germană Neppendorf, Steppendorf, Nebendorf, în maghiară Kistorony) este în prezent un cartier al municipiului Sibiu. Așezarea a fost întemeiată de sași și este atestată documentar din anul 1336. După 1734 aici s-au stabilit și landleri. După cel de-al doilea război mondial, satul Turnișor a fost înglobat în orașul Sibiu, ca un cartier mărginaș al acestuia. În anii '80 ai secolului al XX-lea, autoritățile comuniste au demolat o mare parte a caselor săsești aflate de-a lungul străzii Alba Iulia, până la intersecția cu străzile Calea Turnișorului și Eduard Albert Bieltz, construind în locul lor blocuri din materiale prefabricate.