Proprietati vizualizate recent

close
Garsoniera in cartierul Terezian

Garsoniera in cartierul Terezian

Sibiu , Cartier Terezian

Salveaza Print
€ 15900 calculator taxe notariale

Calculator Taxe Notariale

1 Euro = 4.8746 RON


Pret proprietate

Euro

Pret proprietate

RON

Pentru cumparatori

Modalitatea de plata si statutul cumparatorului

Pentru proprietari

Perioada de detinere a proprietatii

Rezultat


Taxe cumparator
- Onorariu de autentificare a contractului de vanzare-cumparare (TVA inclus);
- Onorariu autentificarea contractului de credit (TVA inclus) (daca este cazul);
- Taxe catre OCPI pentru intabulare.

0,00

RON
Taxe proprietar
Impozitul la stat de:
- 2% in cazul in care perioada de detinere a imobilului este de peste 3 ani, respectiv;
- 3% in cazul in care perioada de detinere este pana in 3 ani.

0,00

RON

Datele furnizate de agentia imobiliara Smart cu privire la taxele notariale sunt considerate de incredere, dar nu oferim nicio garantie cu privire la exactitatea acestora. Toate valorile sunt aproximative si formulele de calcul sunt actualizate conform legilor in vigoare. Pentru calcule exacte, trebuie sa apelati la propriul notar.

apartament 1 dormitoare 1 bai

Schema imobil

Vezi schema imobil

Contacteaza-ne

close

Informatii proprietate

Pret € 15900

Camere1

Bai1

Tip compartimentarenedecomandat

Suprafata utila16 m2

Anul de constructie1980

Etaj 1/5

ID 4166357

Descriere proprietate

Smart Imobiliare propune la vanzare o garsoniera situata in zona Belisima, in cartierul Terezian, aflata la etajul 1 din 5 al unui bloc bine pozitionat in zona. Garsoniera are suprafata utila de 16 mp si este compusa din : camera ,baie si chicineta + 4 mp de depozitare pe casa scarilor. Imobilul se vinde cum se vede in poze ,iar ca si dotatari garsoniera dispune de : parchet, gresie, faianta, geam termopan, usa de metal la intrare, incalzire prin convector pe gaz. Toate utilitatile sunt disponibile. Locuinta se afla intr-o zona de interes pe piata imobiliara, fiind in apropiere de scoli, gradinite, magazine, farmacii, statii de taxi/autobuz. Precizati la telefon ca ati vazut oferta cu ID : 4166357.
Toate informatiile furnziate de agentia imobiliara Smart cu privire la proprietatiile de vanzare sau inchiriere sunt considerate de incredere, dar nu oferim nicio garantie cu privire la exactitatea acestora ce sunt prezentate sub forma unor erori, omiteri, schimbarea de preturi si de conditia acestora (vandute/inchiriate) sau de retragere a acestora de pe piata fara notificare in prealabil de catre proprietari. Toate dimensiunile proprietatiilor sunt aproximative sau luate de pe planurile releve. Pentru dimensiuni exacte, trebuie sa va angajati propriul architect sau topometrist.

Proprietati asemantoare

Agenti

Contacteaza-ne

Paul Hanea

Agent Imobiliar

0734162688 paul.hanea@smartimob.ro vezi proprietatile agentului


Descriere zona - Terezian

Terezianul este situat in partea de NV a Sibiului este marginit in N si V de cale ferata, Cartierul Tiglari in V, in E si SE de raul Cibin iar in S si SV de Turnisor. Cartierul Terezian are 74 de strazi. Terezianul este un cartier atat de blocuri cat si de case. Majoritatea blocurilor sunt de 4 etaje construite intre anii 1965-1985. Cele mai multe case din acest cartier sunt de tip single, pe parcele mari de teren.