Insulele Capului Verde te așteaptă…

All Inclusive Holidays on the rise1

All-inclusive Holidays on the Incline

În momentele în care auzim de mai puțini oameni care pleacă în vacanță, Asociația agenților de turism britanici (ABTA) Raportul privind tendințele de călătorie din 2019 a găsit exact opusul. Față de ultimii șapte ani, s-a înregistrat o creștere a numărului de persoane care au plecat în vacanță în ultimul an, 60% dintre călători plecând în străinătate, ceea ce este la fel cu 2011. În plus, rezervările în avans sunt în creștere cu 12% pe anul trecut pe vremea asta.

Odată cu creșterea popularității companiilor online cum ar fi Airbnb și Uber răspândite pe tot globul, ați crede că oamenii ar fi mai motivați să își construiască propriile vacanțe. Cu toate acestea, industria turismului înregistrează o înclinare certă a numărului de vacanțe cu pachetul all-inclusive. Chiar și în rândul diferitelor vacanțe de pachete, se pare că totul include totul. Într-adevăr, potrivit TravelSupermarket, 31% din căutările de preț de pe site-ul lor sunt destinate vacanțelor all inclusive, ceea ce este dublu față de jumătate de pensiune, self-catering și exclusiv în cameră, și avansează în fața B&B, care este de 19%. Pensiunea completă este aproape inexistentă la 4%.

All Inclusive Holiday on the incline

Motivul principal al creșterii vacanțelor all inclusive

Avantajele vacanțelor all inclusive sunt clare – totul este îngrijit de la transferurile de la aeroport la cazare la mâncare și băuturi. De asemenea, sunt o opțiune mai sigură. Dacă o linie aeriană sau o companie de turism se prăbușește, protecția ATOL este în vigoare.

Cu toate acestea, principalul motiv al celei mai recente creșteri a vacanțelor all inclusive este volatilitatea lirei. Brexitul a provocat o scădere a valorii lirei, ceea ce a stârnit incertitudine în bugetele oamenilor. All-inclusive oferă o modalitate de a evita acest lucru. Plata unei vacanțe în totalitate în avans oferă asigurarea de a putea gestiona un buget, chiar dacă valoarea sterlină se modifică. Alternativa este de a rezerva o sumă pentru cheltuirea banilor, doar pentru a găsi două săptămâni înainte de a pleca, schimbul de schimb a fost schimbat și acum aveți mai puțin decât planificat.

Raportul despre tendințele de călătorie 2019 al ABTA a confirmat, de asemenea, că „valoarea pentru bani a crescut ca prioritate atunci când alegi o vacanță de pachet (până la 60%)”. Opțiunea all inclusive oferă o soluție pentru acest lucru, deoarece costurile sunt previzibile și mai mici decât aprovizionarea cu alimente și băuturi în restaurantele locale.

Cum se potrivesc vacanțele all inclusive alte tendințe de călătorie

Bugetele și valoarea pentru bani nu sunt singurul motiv pentru care sărbătorile all inclusive se dovedesc populare. Se potrivesc altor tendințe de călătorie actuale într-o varietate de moduri:

Experiență asupra bunurilor materiale – pe măsură ce oamenii își dau seama că experiențele oferă fericire pe termen mai lung decât activele materiale, se investesc mai mulți bani în vacanțe. All-inclusive nu numai că oferă experiențe de lux cu relaxare finală, dar oferă și o gamă largă de activități din afara și din afara locului, astfel încât călătorii să poată experimenta cultura locală, mâncarea și împrejurimile.

Personalizare și bunăstare – sărbătorile all inclusive s-au schimbat masiv în ultimele două decenii și nu mai sunt despre toți cei care fac același lucru. Acum sunt deschise spre o mare personalizare, cu stațiuni destinate familiilor, stațiunilor destinate adulților și o multitudine de activități de la sporturi extreme cu cheie joasă la sporturi extreme cu adrenalină. Wellbeing este îngrijit și cu spa-uri de lux și ședințe de yoga. În prezent, norma este o mâncare sănătoasă și o varietate de restaurante din care puteți alege.

Turismul durabil – acest lucru este în mintea tuturor, deoarece lumea devine mai conștientă de mediu și responsabilitatea socială. Raportul Brundtland afirmă că „Dezvoltarea durabilă este o dezvoltare care răspunde nevoilor prezentului, fără a compromite capacitatea generațiilor viitoare de a-și satisface propriile nevoi.” Stațiunile all inclusive oferă o sursă de angajare pentru rezidenții locali, stimulând în general economia țării. Gestionarea deșeurilor este abordată, de asemenea, mai eficient, cu procese corecte de eliminare.

Locație – ABTA a constatat că 44% din călătoriile pe care oamenii intenționează să le efectueze sunt pe plajă. All-inclusive se împrumută incredibil de bine, deoarece stațiunile sunt adesea poziționate direct pe coastă și oferă acces la plajă privată.

All Inclusive Holiday on the incline

De ce Capul Verde?

Capul Verde a apărut ca o locație turistică căutată în ultimul deceniu, în mare parte de când The Resort Group a început să dezvolte stațiuni de lux de 5 stele pe Insule.

Institutul Național de Statistică a raportat că peste 716.000 de turiști au vizitat Insulele în 2017, ceea ce echivalează cu peste 4,5 milioane de nopți de hotel și creșteri respective cu 11,2% și 12,3% față de anul precedent. Aproape un sfert dintre acești vizitatori erau din Marea Britanie.

Stațiunile situate pe plaje cu nisip alb sub cerul albastru al acestui arhipelag binecuvântat sunt locul perfect pentru a vă așeza și a vă relaxa, știind că totul este îngrijit. Insulele oferă, de asemenea, o multitudine de activități, multe dintre ele răspunzând cererii actuale de experiențe acvatice. Articolul lui TrekkSoft, 65 de statistici de călătorie de știut În 2018-2019, s-a constatat că activitățile acvatice au dominat primele zece activități pe care călătorii le rezervă cu croaziere cu apus de soare, snorkelling, caiac și canotaj, călătorii cu vela și excursii în catamaran fiind opțiuni populare. Pentru cei după aspectul bunăstării, multe dintre stațiuni se bucură de săli de sport complet echipate și YHI Spas®.

În ceea ce privește sustenabilitatea, The Resort Group se mândrește cu grijă de Insulele și de a contribui la economia locală. Potrivit raportului World Travel & Tourism Council (WTTC) din 2018 privind impactul economic al călătoriilor și turismului asupra Capului Verde, 37.500 de locuri de muncă au fost sprijinite direct de industria de turism și turism în 2017, care a reprezentat 15,8% din totalul ocupării forței de muncă. Resort Group PLC a înființat, de asemenea, Fundația Cape Verde – o organizație de caritate care lucrează cu comunitățile locale, cu un accent special pe oferirea copiilor din Insule opțiuni educaționale mai bune pentru a-și spori oportunitățile de viitor.

În total, Capul Verde și opțiunile all-inclusive pe care dezvoltările noastre le oferă sunt o combinație excelentă pentru a răspunde tendințelor actuale de turism și turism.

Pentru mai multe informații despre investițiile în proprietățile din Insule, contactați astăzi echipa noastră prietenoasă.