Crăciun …

5 Sfaturi pentru a vinde de sărbători !

Sezonul de vacanță din noiembrie până în ianuarie este adesea considerat cel mai rau timp pentru a pune o casă la vânzare. În realitate nu este chiar așa. Anotimpul de iarnă poate fi un moment prielnic pentru a vinde propietatea dumneavoastră. Iată câteva sfaturi pentru a vinde proprietatea în pragul sărbătorilor. Uitați 5 sfaturi pentru a face dintr-o vânzare în timpul ierni ceva plăcut și rapid.

 

  1. Decoreaza-ți casa !

 

Case arată de multe ori cel mai bine în timpul sărbătorilor, dar vânzătorii trebuie să aibe grijă să nu exagereze pe decor. Ornamentarea prea multă distrage atenția cumpărătorilor.

 

  1. Angajează un agent imobiliar de încredere

Pe acel agent de încredere să vă puteți baza în timpul iernii și acela care nu va dispărea în timpul sărbătorilor, de Crăciun sau de Anul Nou. Adresați-vă prietenilor șau familiei dacă aceștia pot recomanda agentul acela care vă poate ajuta cu vânzarea locuinței. Acest lucru vă va ușura munca și vă puteți bucura mai mult timp pentru de sezon.

 

  1. Caută cumpărători motivați

Casa dumneavoastră nu este un loc pentru a face turism imobiliar mai ales în timpul sărbătorilor. Lucrează cu agentul dvs. pentru a viza potențialii cumpărători, acei oameni serioși cu potențial în a cumpăra și pentru a veni cu șanse cât mai mari pentru a vinde locuința dvs.

  1. Pretul vinde

Nu contează ce moment al anului este, o locuință care are prețul scăzut în comparație cu cel al piaței va face cumpărătorii să devină mai interesați. Mai degrabă decât a face treptat reduceri mici ale prețurilor, mulți agenți imobiliari recomandă vânzătorilor să reducă prețurile lor la acel preț minim care sunt dispuși sa vândă. Acest lucru sporește viteza de vânzare al unui imobil.

  1. Creați un tur video

În timpul sărbătorilor veți primi mai puțini clienți decât de obicei dar, filmarea unui tur video poate înlocui cu succes aceasă vizionare iar de acolo poate duce la o vânzare de toată frumusețea. Solicitați agentului dvs. să creeze un tur video al locuinței.